ANAF angajează 66 de șefi. Dosarele (cu șină) trebuie depuse de cei care lucrează deja la stat ( Update ) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3869sâmbătă 27 nov 2021

ANAF angajează 66 de șefi. Dosarele (cu șină) trebuie depuse de cei care lucrează deja la stat ( Update )

de F.B. Vineri, 18 octombrie 2019, 14:49
- a A+
Imagine
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe site-ul propriu două anunțuri prin care anunță că va organiza concursuri pentru ocuparea a 58 de posturi de conducere în cadrul direcțiilor regionale și 8 în cadrul aparatului propriu.


În ceea ce privește direcțiile regionale, înscrierile se fac până pe 6 noiembrie, fiind vorba de un dosar cu șină (cartonat).

De precizat că se pot înscrie doar cei care sunt numiți deja într-o funcție publică din clasa I. Asta înseamnă că nu va putea fi angajat cineva nou din afară.

Concursul are 3 etape:
  • selectia dosarelor
  • proba scrisa
  • interviu


Dosarele se depun de luni până joi între orele 8:30 – 17:00 și vineri între 8:30 – 14:30 la sediul ANAF din strada Apolodor nr.17, sector 5, București.

Printre posturi, 4 sunt de director general la Brașov, Cluj, Iași și Timișoara, unul de director juridic la București, unul de director executiv inspecție fiscală la București, două posturi de director executiv colectare la Cluj și Galați, 3 posturi de directori executivi servicii interne, 18 de șefi administrație la Giurgiu, Tulcea, Bacău, Neamț, Vrancea și alte județe, plus alte tipuri de posturi, tot de conducere, în alte județe.


4625 de afisarinu stiu de ce
mos ion roata [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 15:00
+7/7
dar am impresia ca institutia asta a inceput sa coste prea mult. Angajari dupa angajari flota imensa de autoturisme,echipament,armament,etc. Oare calculeaza cineva daca produsul institutiei nu este mult sub costurile sale? Eu am impresia ca da.
Dar de multă vreme costă nerușinat de mult.
prec [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 15:10
+6/8
Cam de la începuturi.
Și sunt numai piloși care nu au habar de niciunele. La Brașov, spre exemplu, de când a dat drumul pizideaua la angajări, s-au angajat numai țiitoare de milițieni, popi, acoperiți și apeviști. Care au probleme cu retenția salivei, micuțele, dar așa ceva nu mai contează când e vorba de marea „famiglie P.C.R.”.
Cum zicea ieri-alaltăieri un mare șef de la pizidea? Sunt oameni și ei....
inca 3 comentarii comenteaza