Teodorovici spune că i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 06 iun 2020

Teodorovici spune că i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit

de Redactia Duminică, 13 octombrie 2019, 21:58
- a A+
Imagine
După ce cu o zi în urmă nu era convins că a greșit, duminică Eugen Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jigniit-o. Teodorovici anunță pe Facebook că a sunat-o pe aceasta, el susținând că acel dialog nu îl reprezintă și a avut loc "într-un moment nepotrivit".


"Regret incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului. Chiar am sunat-o pe doamna Gabriela Del-Pupo, reporter al site-ului de știri b1, și i-am prezentat personal scuze.

A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit. Cu toții facem greșeli, de multe ori fără cea mai mică intenție de a-i răni pe ceilalți", a scris Teodorovici.

El spune că și-a cerut scuze pentru că "a-ți cere scuze atunci când greșești nu înseamnă slăbiciune, ci înseamnă tărie de caracter și asumare, înseamnă că îți consideri greșelile lecții de viață din care înveți ceva îndreptându-le".

În mesajul postat duminică seară pe Facebook, ministrul Finanțelor mai susține că are "un respect deosebit pentru jurnaliștii care își fac meseria cu profesionalism și care refuză pătarea acestei nobile meserii cu interese ce trec mult dincolo de etica și deontologia profesională".


Sâmbătă, Teodorovici a avut o primă reacție pe acestă temă și le-a cerut jurnaliștilor să îi "faciliteze" o întâlnire cu ea. Teodorovici nu părea însă convins că a greșit, iar întrebărilor repetate ale ziariștilor pe acestă temă le-a răspuns cu alte întrebări - "Sunteți siguri că am greșit?", "Care jigniri?" - și s-a enervat.

"Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa", a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

La insistențele jurnalistilor, ministrul de Finanțe s-a enervat, răspunzând: "Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteți prezentă, ori aveți sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnișoara? Prin dumneavoastră".

În momentul în care jurnaliștii i-au reaminit declarațiile Vioricăi Dăncilă, care spunea că trebuie să îi ceară scuze, Teodorovici a răspuns: "Sunteți siguri că a spus asta? A spus că dacă am greșit...".


5775 de afisari


Tu esti un individ.......
gigiN [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 22:15
+25/25
...absolut nepotrivit,un golan ordinar,bun de nimic.
Ba te reprezinta perfect, ba
cartofil [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 22:30
+22/22
Replici de doi bani ale unui cocalar din Dorobanti. Ti-au trebuit patru ani dupa liceu ca sa reusesti sa intri odata la facultate, ai terminat-o asa cum ai terminat-o, tocind treptele ASE-ului toamna. Bine ca am scapat de tine, dar nu este destul. Acum ar trebui sa cerceteze cineva cum a reusit un bugetar cu un salariu finit si nu atat de mare sa-si cumpere sase case in buricul Bucurestilor. Si cum a ajuns cocalarul in conducerea bancii kgb-ului. Cred ca vom afla lucruri interesante
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings