VIDEO Doi pui de urs căzuți într-un puț abandonat, salvați de jandarmi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203sâmbătă 06 iun 2020

VIDEO Doi pui de urs căzuți într-un puț abandonat, salvați de jandarmi

de N.O. Duminică, 13 octombrie 2019, 21:56
- a A+
Imagine
Jandarmii din Buzău și Ploiești au intervenit duminică pentru a salva doi pui de urs care căzuseră într-o fântână abandonată lângă localitatea buzoiană Grebănu.


Efectivele din cadrul structurilor MAI ale județului Buzău au fost alertate în urma unui apel 112, inițiat de un paznic de vânătoare al AJVPS Buzău, prin care a fost semnalat faptul că doi pui de urs au căzut într-o fântână abandonată, lângă localitatea Grebănu, arată o postare pe Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Juțean Buzău.

"Primele efective ajunse la fața locului, 9 jandarmi din cadrul IJJ Buzău și Gruparea de Jandarmi Mobile Ploiești, 2 polițiști și 2 pompieri, împreună cu vânătorii din cadrul AJVPS, au reușit eliberarea unuia dintre pui, introducând un trunchi de copac în puț iar animalul reușind să se cațere singur pe acesta. Pentru salvarea celui de-al doilea pui s-a apelat la soluția tranchilizării pentru a fi scos, în contextul în care acesta părea rănit și nu a putut iesi singur", mai arată comunicatul jandarmilor.
1738 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings