Fiul lui Joseph Biden își dă demisia din conducerea companiei din China, în contextul atacurilor lui Trump - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Fiul lui Joseph Biden își dă demisia din conducerea companiei din China, în contextul atacurilor lui Trump

de N.O. Duminică, 13 octombrie 2019, 20:40
- a A+
Imagine
Fiul lui Joe Biden, candidatului la alegerile prezidențiale din America, se retrage din conducerea companiei chineze pe fondul atacurilor realizate de președintele Donald Trump, relatează BBC.


Hunter nu va mai lucra pentru nicio companie cu capital străin dacă tatăl său va fi ales, a spus avocatul acestuia.

O declarație transmisă prin avocatul lui Hunter arată că își va da demisia de pe data de 31 octombrie din conducerea BHR (Shanghai) Equity Investment Fund Management Company.

Președintele american este amenințat de o procedură de punere sub acuzare ("impeachment") după ce i-a cerut omologului său ucrainean să-l ajute să strângă informații potențial compromițătoare pentru Joe Biden, bine plasat în cursa pentru câștigarea investiturii democrate.
Afirmând din nou că discuția cu Volodimir Zelenski a fost "perfectă" și cererea sa legitimă, Donald Trump a depășit o nouă etapă joi, declarând că ar putea "cu siguranță" să formuleze aceeași cerere președintelui chinez.

Miliardarul a repetat că Joe Biden și fiul său Hunter au "înșelat China și Ucraina".

"China ar trebui să lanseze o anchetă asupra Biden-ilor deoarece ce s-a întâmplat în China este la fel de grav ca ceea ce s-a petrecut în Ucraina", a subliniat el.

Hunter Biden, avocat și finanțist, a fost membru în consiliul de supraveghere al unui grup gazeifer ucrainean și a investit în China când tatăl său era vicepreședintele lui Barack Obama. Nu a fost vizat niciodată de justiția din cele două țări.

Dar Donald Trump și anturajul său consideră că Hunter Biden a profitat de poziția tatălui său pentru a câștiga sume considerabile. În plus, spun ei, Joe Biden a cerut capul unui procuror ucrainean care se interesa prea îndeaproape de afacerile companiei pentru care lucra Hunter Biden.


2507 afisari


da odraslele lui Trump cand isi dau demisia?
4real [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 23:30
+4/12
sau ei au fost numiti acolo pe criterii de competenta?
Frumos
enache22 [utilizator], Luni, 14 octombrie 2019, 9:36
+2/6
Acum fa o compunere si despre blonda inteligenta de la Casa Alba.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings