VIDEO Scene haotice la Hong Kong: Noi confruntări între activiștii pro-democrație și polițiști. Zeci de protestatari au fost arestați - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716sâmbătă 11 iul 2020

VIDEO Scene haotice la Hong Kong: Noi confruntări între activiștii pro-democrație și polițiști. Zeci de protestatari au fost arestați

de N.O. Duminică, 13 octombrie 2019, 15:46
- a A+
Imagine
Activiștii pro-democrație din Hong Kong și poliția s-au confruntat din nou duminică în ceea ce a provocat scene haotice în tot orașul. Protestatarii au fost fugăriți prin mulțime îngrozind oamenii care făceau pur și simplu cumpărături la ora prânzului. Zeci de protestatari au fost arestați, relatează Reuters.

Mai multe proteste care au început pașnic în malluri din Hong Kong s-au transformat după-amiază în scene care au îngrozit oamenii care făceau cumpărături. Astfel, la lăsarea serii, și-au făcut apariția activiști cu fețele acoperite și îmbrăcați în negru, care au început să vandalizeze magazine și stații de metrou.

Poliția a arestat mai mulți protestatari și au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanții, spunând că au folosit "forță minimă". Imaginile furnizate de televiziuni arată cum oamenii care făceau cumpărături țipau, iar alții au fost răniți când polițiștii au intrat în mall.

Tinerii protestatari, mulți având măști pentru a-și ascunde identitatea, au fost adesea sprijiniți de oamenii care făceau cumpărături.

1797 de afisari.
GemstonePig [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 16:23
+4/6
Asiaticii astia sunt din alta lume, protestatarii il lovesc pe politist se ajuta si pana la urma scapa, pe de alta parte politistul desi primeste o lovitura dura de picior in cap nu are nici o problema se ridica nu trage cu puscociul ala dupa vreun civil nevinovat . Toata lumea de oricare parte a baricadei si-a facut treaba constiincios ca o furnica din Marele Musuroi.
La mitingul din august anul trecut noi am avut o intreaga telenovele cu o pitipoanca jandarm ce avea 3 vanatai dar era pe moarte paralizata de la creier in jos conform declaratiilor lui Georgian Papusel jandarm.
La un moment dat
Futurist Irefutabil [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 18:32
0/4
Chinezii se vor satura.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings