VIDEO Nuntă la PSD: Demisă de Parlament, Viorica Dăncilă a jucat învârtita - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3114vineri 03 iul 2020

VIDEO Nuntă la PSD: Demisă de Parlament, Viorica Dăncilă a jucat învârtita

de Redactia Duminică, 13 octombrie 2019, 14:00
- a A+
Imagine
În mediul online au apărut noi imagini cu premierul demis Viorica Dăncilă de la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș. În imagini se poate vedea că Dăncilă joacă învârtita, după ce altă înregistrare o surprindea într-o horă.


Mai mulți social democrați, printre care Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Lia Olguța Vasilescu, Doina Pană, Marcel Ciolacu au participat sâmbătă la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

Imagini postate în mediul online o surprind pe Viorica Dăncilă alături de Olguța Vasilescu și Doina Pană, dar și jucând hora sau învârtita. 800 de oameni au participat la nunta lui Gabriel Zetea, care a avut loc în Oncești, potrivit Mediafax. Mirele a și făcut publice câteva fotografii alături de aleasa inimii, Oana Nicula. "In Casa Domnului pentru toata viata, la bine si la greu!", a scris Gabriel Zetea. Atmosfera este întreținută de Loredana Groza, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu.8021 de afisariCasa de piatra
ipolitic [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 14:29
+9/9
cu zabrele. Apar imediat si hastagistii-sorosistii sa intrebe cu o doza (platita) de malitiozitate, de unde are un bugetar sarac si cinstit bani de o nunta de 800 de invitati. Pai are. De la bunica cu pensia de CAP, economisiti cu chibzuinta. Asa ca, ciocu'mic.
Sau,
Heissnachricht [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 15:00
+8/8
dupa cum ar spune Oprisan, bunica sunt eu!
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings