Deputat exclus din PSD după ce a votat moțiunea de cenzură: M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid și țară. PSD se îndreaptă spre un dezastru - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Deputat exclus din PSD după ce a votat moțiunea de cenzură: M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid și țară. PSD se îndreaptă spre un dezastru

de Redactia Duminică, 13 octombrie 2019, 12:10
- a A+
Imagine
Deputatul Marius Sorin Bota, considerat "trădător" și exclus din PSD după ce a votat moțiunea de cenzură, susține că, la cum se desfășoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent.


Marius Sorin Bota susține, într-un comunicat transmis duminică presei, că nu votul său a dus la căderea Guvernului și că majoritatea în Parlament era oricum pierdută.

"Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic și să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfășoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent. Liderii CEX-ului mic și toxic nu au înțeles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenți, însă, din păcate, consecvența lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu sau al exclușilor a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid și țară și nu m-am lăsat împăcat", spune Botea.

El consideră că, peste câteva luni, reprezentanții din teritoriu, primari, consilieri, membri ai PSD, vor vedea altfel evenimentele în lumina realității și îi vor da dreptate.

"Ceea ce eu sper este ca până atunci foștii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc și care se încadrează la categoria impostori și să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrității, incompetenței și corupției. Abia după ce se va face curățenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat și frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forța. Rămân același om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat și m-a făcut să înțeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine", adaugă deputatul Bota.


5252 de afisari


daca cel putin jumatate
trandafil [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 13:19
+4/8
din cei din psd ar face un asemenea gest, psd-ul ar arata altfel. Nu ar mai merge ca o turma dupa niste infractori.
un lucru pe care nu-l intelegi, postacule..
qwerasdf [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 12:59
+3/7
cum ar fi fost sa-i zica cineva lui Gica Hagi sa stea in poarta sau sa nu mai traga cu piciorul stang? intelegi ridicolul?

nu au lasat oameni capabili din partid sa-si faca treaba si acum primesc ce merita! "autogoluri"!

sa speram ca retrogradeaza naiba in divizia P, in Congo!
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings