UDMR, despre Băsescu: Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

UDMR, despre Băsescu: Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid

de Redactia Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 21:29
- a A+
Imagine
UDMR reacționează la acuzațiile fostului președinte Traian Băsescu, care l-a numit trădător pe Kelemen Hunor. "Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui", este replica reprezentanților UDMR.


"Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiștii. El e trădătorul, a înșelat milioane de oameni", a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla.

Traian Băsescu l-a numit trădător pe liderul UDMR, Kelemen Hunor, în contextul în care a declarat, la Digi24, că Ludovic Orban nu are cum să strângă majoritatea în Parlament.

"Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluția imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare și pe Tăriceanu și pe Kelemen Hunor. Ăștia-s trei politicieni care și-au vândut toți partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt și i-au trădat de fiecare dată", a spus Băsescu.


6636 de afisari


are dreptate marinarul
Kosmos [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 22:20
+13/23
ALDE UDMR si Pro Romania ar trebui sa dispara de pe scena politica
Caderea Guvernului a fost o capcana daca nu etse urmata de anticipate
Romania va fi aruncata in haos . Caderea Guvernului Dancila fara anticipate resulta haos iar unii for face profit pt haosul din tara asta
Datoria o va plati generatiile urmatoare
UDMR
dincannes [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 23:10
+12/18
… este o grupare etnica, nu-i un partid !
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings