Europa Liberă: Paul Stănescu îi vrea în PSD pe Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă și Vasile Dâncu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Europa Liberă: Paul Stănescu îi vrea în PSD pe Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă și Vasile Dâncu

de Redactia Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 20:34
- a A+
Imagine
Paul Stănescu, cel care și-a reluat o poziție de forță în PSD, a declarat pentru Europa Liberă că ar trebui aduși în partid Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.


La finalul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru Palatul Cotroceni, Paul Stănescu a recunoscut discuțiile pe care le-a avut cu Victor Ponta, dar a spus că nu dorește ca acesta să revină în partid, ci că alți oameni ar trebui aduși în PSD.

"Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți", a declarat Paul Stănescu pentru Europa Liberă.

La evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăcilă, Paul Stănescu s-a aflat în prima linie și, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, a flancat-o pe Viorica Dăncilă. Au fost scoși din scenă Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, nelipsiți până acum de lângă Dăncilă. De altfel, ei nici nu au susținut discursuri, cei care le-au vorbit pesediștilor de pe scena de la Romexpo fiind Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Olguța Vasilescu și liderii regionali ai PSD.


2504 afisari


Inapoi la Garda Veche
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 20:58
+7/9
Toti profesionisti, nume unul si unul... astora le e dor de vechea perioada nostalgica cand nu exista DNA sau UE.
Și eu îi vreau: colegi de celulă!
prec [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 20:39
+6/8
Și trimiși să dea țării cărbune ca să-și merite pita și cazarea!
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings