Doi vietnamezi cercetați pentru braconaj, la Cluj. Vânau rațe sălbatice cu praștia, ca să le mănânce - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2942sâmbătă 11 iul 2020

Doi vietnamezi cercetați pentru braconaj, la Cluj. Vânau rațe sălbatice cu praștia, ca să le mănânce

de Redactia Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 19:49
- a A+
Imagine
Doi cetățeni vietnamezi care lucrează la o firmă din Gherla, județul Cluj, sunt cercetați după ce au fost prinși că vânau cu praștia rațe sălbatice, pe Canalul Morii din oraș. Polițiștii spun că cei doi le-au declarat că vănaseră păsările pentru a le mânca, potrivit Mediafax.


Reprezentanții Poliției Locale Gherla au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că vietnamezii au fost prinși vineri seara în timp ce vânau rațe sălbatice și că omorâseră deja două păsări. Pentru că aceștia nu știau românește, polițiștii au chemat un translator din Dej.

"Vineri seara, un echipaj de Poliție Locală din cadrul Poliției Gherla a depistat doi cetățeni vietnamezi care vânau cu praștia rațele sălbatice de pe Canalul Morii din municipiu. Aveau asupra lor și două rațe pe care le omorâseră deja. Pentru că nu ne-am putut înțelege cu ei, deoarece nu știau românește, am chemat un translator de la Dej și am chemat și reprezentanții Asociației Vănătorilor și Pescarilor, fiind vorba de rațe sălbatice. Din explicațiile date de cei doi vietnamezi a reieșit că lucrează legal la o firmă din Gherla și vânaseră păsările ca să le mănânce. Noi avem atribuții doar de constatare și i-am predat pe cei doi Poliției municipiului Gherla", au spus sursele citate.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, la rândul lor că, în acest caz cei doi vietnamezi sunt cercetați pentru braconaj. "Au fost prinși în flagrant. Locuiesc cu forme legale în România până în anul 2020, având certificat rezidențial", au spus polițiștii clujeni.


1796 de afisariRate sau....???
dandantheman [utilizator], Luni, 14 octombrie 2019, 16:21
0/0
Asteptam cu sufletul la gura sa vedem vand vor trece poate si la caini maidaneizi :O :O :O
Comment sters de user
gayon [anonim], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 20:08
-2/4
comenteaza
Cookie Settings