Dodon i-a făcut cadou lui Putin, de ziua lui, butoaie cu vin din producție proprie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3233vineri 03 iul 2020

Dodon i-a făcut cadou lui Putin, de ziua lui, butoaie cu vin din producție proprie

de Redactia Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 17:52
- a A+
Imagine
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a făcut cadou liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, de ziua lui, câteva butoaie de vin din producția proprie, scrie Unimedia .


Igor Dodon l-a felicitat pe Putin de ziua lui, în 7 octombrie, și i-a promis că îi va face cadou câteva butoaie de vin.

Cei doi s-au întâlnit în acest sfârșit de săptămână în Turkmenistan, la reuniunea șefilor de stat din Comunitatea Statelor Independente, însă Dodon a trimis vinul direct la Moscova, spunând că el nu zboară cu avion special ca să poată transporta butoaiele.

"M-am ținut de cuvânt. Butoaiele de vin, pe care l-am făcut eu, le-am livrat la Moscova. Eu nu zbor cu avion special, ci cu o cursă obișnuită și nu a fost ușor să le aduc la Așgabat, fapt despre care l-am informat pe președintele Rusiei, când l-am felicitat în capitala Turkmenistanului", a spus Dodon pentru agenția TASS.



1416 afisari



Dodon,
Kepler [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 18:16
+3/3
un fel de ultim mohican sovietic.
Dodon sabotează Republica Moldova.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 18:43
+3/3
Cum să mai cumpere rușii vin din Republica Moldova dacă Dodon le dă gratis?!Și nu un litru ori o damigeană,ci câteva butoaie!Vedeți moldoveni cine vă vrea răul?Odată că nu mai puteți vinde vinul în Rusia și a doua oară,pentru-că Putin se va îmbăta de la cât vin ia dat Dodon și cine știe ce idei îi vin la băutură!Să nu vrea toată Moldova!
comenteaza
Cookie Settings