Tăriceanu: Dăncilă mi-a spus că nu poate reduce numărul consilierilor demnitarilor pentru că se supără rudele lor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716sâmbătă 11 iul 2020

Tăriceanu: Dăncilă mi-a spus că nu poate reduce numărul consilierilor demnitarilor pentru că se supără rudele lor

de Redactia Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 17:20
- a A+
Imagine
Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că a ieşit de la guvernare pentru că premierul Viorica Dăncilă nu a putut să îndeplinească câteva dintre condiţiile ALDE, printre care reducerea numărului de miniştri, de secretari de stat şi de consilieri ai demnitarilor. "Mi-a spus că nu poate să reducă numărul de consilieri de la cabinetele parlamentarilor pentru că se supără rudele lor", a spus Tăriceanu.


"(...) I-am cerut atunci să facă o restructurare a Guvernului, în sensul diminuării numărului de portofolii ministeriale, presupunând acest lucru inclusiv diminuarea numărului de portofolii deţinut de ALDE. I-am cerut să diminueze la jumătate numărul de secretari de stat, pentru că actualul Guvern are cel mai mare număr de secretari de stat din istoria postdecembristă. I-am cerut să reducă la jumătate posturile de consilier la cabinetele demnitarilor. I-am cerut să vină cu un nou program de guvernare", a spus Călin Popescu-Tăriceanu, sâmbătă, într-o conferinţă la Sibiu, potrivit Agerpres.

Tăriceanu susține că Dăncilă i-ar fi explicat că nu poate să reducă numărul de consilieri ai demnitarilor "pentru că se supără rudele lor".

"În final, mi-a spus că nu poate să facă nimic. Nu poate să facă restructurarea, pentru că trebuie să vină în Parlament să ceară votul de încredere şi nu are majoritatea suficientă, după ce îmi spusese că vrea să-i coopteze şi pe cei de la Pro România, dar ulterior a renunţat. Nu poate să reducă numărul de secretari de stat pentru că ostilizează organizaţiile locale. Nu poate să reducă numărul de consilieri de la cabinetele demnitarilor pentru că se supără rudele lor. Nu poate să vină cu un nou program de guvernare în Parlament pentru că nu are majoritate. Nu poate să facă nimic", a mai susţinut Tăriceanu.17977 de afisariAtunci să se legene de-o cracă.... Atât putem
prec [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 17:47
+3/5
sper c-o putea.... „Decâ””t atât.
tariceanu cu dublul standard...
qwerasdf [utilizator], Duminică, 13 octombrie 2019, 11:43
+1/1
cand intra prin dos la DRPCIV, nu se mai supara nimeni...

el o zeitate

zdreanta, tu esti calaul justitiei!
comenteaza
Cookie Settings