VIDEO Imagini violente cu un adolescent bătut de un coleg și de tatăl acestuia, în curtea unei școli din Suceava - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203sâmbătă 06 iun 2020

VIDEO Imagini violente cu un adolescent bătut de un coleg și de tatăl acestuia, în curtea unei școli din Suceava

de N.O. Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 9:14
- a A+
Imagine
Un elev a fost bătut cu sălbăticie de un coleg și de tatăl acestuia în curtea Liceului Tehnologic "Mihai Eminescu" din Dumbrăveni, județul Suceava, relatează Monitorul de Suceava.


Potrivit sursei citate, conflictul a început miercuri, când cei doi elevi ai școlii din Dumbrăveni au avut o altercaţie, iar cel lovit miercuri a decis să se răzbune, astfel că joi a venit la școală însoțit de tatăl său.

Pe imaginile surprinse cu un telefon se vede cum cei doi, tată şi fiu, se apropie de elevul care stă rezemat pe o bancă, alături de câteva fete. Primul care loveşte este tatăl, după care acesta îşi încurajează fiul să îl lovească violent pe celălalt elev.

Conducerea şcolii a sesizat imediat Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Se pare că cei doi elevi implicaţi au 15, respectiv 16 ani.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

8603 afisari


Gunoaie
Cataleya [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 9:20
+13/13
Acum, daca si cel batut e de-acelasi soi cu agresorii, va veni si el cu tac'su si vreo doi unchi si ii va bate pe cei doi si astfel escaladeaza un conflict infantil intre doi copii de 15-16 ani.
.
GemstonePig [utilizator], Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 9:23
+12/20
Problema s-ar putea sa nu fie chiar asa de simpla alb/negru, e posibil ca cel batut sa fie un nemernic hartuitor care teroriza toti elevii si pana la urma dupa nu se stie cate plangeri un parinte a cedat nervos si si-a facut dreptate
inca 9 comentarii comenteaza
Cookie Settings