Marcel Ciolacu: Principala greșeală a fost când am depus moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087vineri 14 aug 2020

Marcel Ciolacu: Principala greșeală a fost când am depus moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu

de V.M. Joi, 10 octombrie 2019, 23:54
- a A+
Imagine
Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară, la Digi24, că au fost mai multe greșeli făcute de PSD până la moțiunea de cenzură, dar principala greșeală făcută de social-democrați a fost depunerea moțiunii de cenzură împotriva propriului Guvern condus de Sorin Grindeanu în iunie 2017.


"Nici PSD nu mai avea matematic majoritatea dar nici cele cinci partide care au reușit să treacă moțiunea. Faptul că noi am rămas izolați a contat cel mai mult. Este un lanț de greșeli făcute. Azi, în plenul Parlamentului, am spus că principala greșeală a fost când am depus o moțiune împotriva PSD de către PSD, în iunie 2017, împotriva Guvernului Grindeanu. Au fost mai multe greșeli care au fost decontate în ziua de azi", a declarat la Digi24 deputatul PSD Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

Totodată, președintele Camerei Deputaților a precizat că rezultatul votului asupra moțiunii de cenzură era previzibil.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, cu 238 de voturi "pentru", patru "împotrivă" și trei voturi anulate.


2260 de afisariPrincipala gresala...
Lucky1 [utilizator], Vineri, 11 octombrie 2019, 2:44
+1/1
...este a votantilor care, in loc sa aleaga oameni integri cu dragoste de tara si popor, au ales un partid al coruptilor interesat in chivernisirea personala.
nu,
cucuveauamov [utilizator], Vineri, 11 octombrie 2019, 0:34
-2/4
principala greseala a fost cand ati anulat ordonanta 13
comenteaza
Cookie Settings