Dăncilă, nemulțumită de Mănescu: Nu a fost decât în prima zi cu premierul. E momentul să spun adevărul - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Dăncilă, nemulțumită de Mănescu: Nu a fost decât în prima zi cu premierul. E momentul să spun adevărul

de I.B. Joi, 10 octombrie 2019, 23:19
- a A+
Imagine
Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, la România TV, că ministrul de Externe Ramona Mănescu nu a fost alături de premier, decât în prima sa zi de mandat. Liderul PSD a precizat că Mănescu și-a dorit portofoliul de comisar european, potrivit Mediafax.

"La Ministerul de Externe Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului. Nu a stat absolut deloc alături de premier. Cred că este momentul să spun adevărul. Am încercat să nu scot multe lucuri în spațiulpublic. Doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi cu premierul. În celelalte zile doamna Mănescu nici măcar nu a întrebat premierul României dacă trebuie să îl însoțească undeva, să facă o întâlnire cu cineva. Doamna Mănescu nu are memorandum semnat de premier, dar pleacă unde vrea", a spus Viorica Dăncilă, la România TV.


Ea a spus că nu a demis-o pe Ramona Mănescu pentru că știa că președintele Klaus Iohannis nu va semna decretul pentru o nouă nominalizare.

"Am opt miniștri care nu sunt în guvern, dacă mai revocam încă doi, știind că președintele nu va nominaliza, m-am gândit la funcționalitatea Guvernului. A trebuit să accept anumite lucruri pentru că imagiena de țară era mai importantă decât ce s-a făcut împotriva mea", a subliniat Dăncilă.

Întrebată dacă Ramona Mănescu și-a dorit portofoliul de comisar european, Dăncilă a spus pe un ton hotărât "da".3066 de afisari


Dancila este o
Rahan5 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 23:49
+4/4
calamitate politica pentru Romania !.
Adica a Mascat faptul ca Manescu nu are nici o treaba cu faptul ca ,,a plecat din ALDE ca sa intareasca cu PSD-ul", cum a lasat sa se inteleaga Dancila initial.
In realitate se pare ca Manescu a ajuns in functie de Ministru de Externe din stricte Interese Personale.

Imi aduce aminte de Vozganian acum vreo 2 luni :
,,Daca Iohannis nu o numeste pe Ramona Manescu Ministru de Externe atunci ALDE se va adresa Curtii Constitutionale ! "
Dupa care Manescu i-a tradat pe ALDE !, a tradat apoi PSD-ul !, si Culmea, a vrut sa ajunga si Comisar European !!. :-))))))
comenteaza
Cookie Settings