Ponta spune că mulți pesediști sunt dornici să colaboreze acum cu Pro România: Am primit sute de mesaje. Toate încep cu "ai avut dreptate, am fost un prost" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Ponta spune că mulți pesediști sunt dornici să colaboreze acum cu Pro România: Am primit sute de mesaje. Toate încep cu "ai avut dreptate, am fost un prost"

de G.S. Joi, 10 octombrie 2019, 15:35
- a A+
Imagine
Liderul Pro România, Victor Ponta a declarat, după căderea Guvernului Dăncilă, că a pregătit trei propuneri de premier despre care să discute cu "colegii de la PSD" cu care să meargă la consultări cu președintele Klaus Iohannis.


"Nu sunt eu că nu mă mai numește pe mine domnul Iohannis", a precizat liderul Pro România.

"Cei de la PSD nu erau dornici, crezând că nu trece moțiunea. Acum sunt foarte dornici. Am telefonul plin de mesaje de la PSD. Sute de mesaje care toate încep cu: <<ai avut dreptate, am fost un prost>>", a adăugat acesta.

"Se încheie o epocă proastă. Vreau să reușim să construim o guvernare bună, cu social-democrație, cu proiecte serioase. Nu mă bucur că am bătut fosta echipă, cred că s-au bătut ei. Avem timp să ne gândim foarte bine să găsim o construcție care să fie eficientă", a spus Ponta.

Ponta a spus că vrea să se așeze la masa discuțiilor cu PSD și pentru susținerea unui candidat comun la prezidențiale, Mircea Diaconu, care să fie un oponent puternic pentru Iohannis.6373 de afisari


Trebuie sa cunoastem razgandacii.
asavreau [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 16:26
+7/7
Cei care sau razgandit in ultimul moment si au cedat Vioricai trebuie pusi la stalpul infamiei.Scosi din viata politica si publica.Nu vrem jigodii ca politicieni.
nu, tu esti fraier daca pui botu' la oportunisti
MG [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 15:44
+5/7
nu, tu esti fraier daca pui botu' la oportunisti; urmeaza alegeri anticipate si nici-o folsila din psd nu va fi de folos
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings