Tomac (PMP): Oficial s-a încheiat epoca Dragnea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Tomac (PMP): Oficial s-a încheiat epoca Dragnea

de Redactia Joi, 10 octombrie 2019, 14:49
- a A+
Imagine
"Oficial s-a încheiat epoca Dragnea" și s-a demonstrat că politicieni "cu viziuni diferite își pot da mâna în interesul acestei țări", a declarat președintele PMP, Eugen Tomac, după ce moțiunea de cenzură a trecut.


"Oficial s-a încheiat epoca Dragnea. Victorie pentru români. Din respect pentru români. Este un lucru extraordinar. S-a demonstrat că oameni politici cu viziuni diferite își pot da mâna în interesul acestei țări", a declarat Eugen Tomac.

El a mai spus că urmează o perioadă dificilă, dar că "în mod sigur va fi un guvern capabil să reclădească încrederea între stat și cetățeni".

"Esențial e că s-a făcut acest pas. Iată că un guvern care nu a vrut să vină în Parlament pentru restructurare e trimis acasă", a adăugat liderul PMP.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru.2549 de afisari


El vorbeste din perspectiva politica.
Habermas [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 16:20
+1/3
Tu ai adaugat pesrpectiva juridica si economica. Alea sunt putin diferite. Urmele epocii Dragnea se vor resimti mult timp, asa cum s-au resimtit (si inca se resimt) urmele epocii Ceausescu si comuniste in general.
mare prostie!
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 15:29
0/2
Epoc dracnea ar fi considerat inchiata in montul in care Daddy va fi condamnat pt dosarele GRELE, nu pentru fleacul acesta, si cand complicii dumnealui vor ajunge si ei la puscarie, acolo unde le este locul!
comenteaza
Cookie Settings