Marius Copil, în sferturile turneului de la Mouilleron le Captif / Românul a salvat o minge de meci în fața lui Paolo Lorenzi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 13 aug 2020

Marius Copil, în sferturile turneului de la Mouilleron le Captif / Românul a salvat o minge de meci în fața lui Paolo Lorenzi

de Silviu Dumitru Joi, 10 octombrie 2019, 14:45
- a A+
Imagine
Marius Copil (90 ATP) s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului challenger din localitatea franceză Mouilleron le Captif, dotat cu premii totale de 92.040 euro, după ce l-a învins pe italianul Paolo Lorenzi (118 ATP), scor 2-6, 7-6(6), 6-2. Meciul a durat două ore și 15 minute.


După un prim set ratat, în care Marius și-a pierdut serviciul de două ori, arădeanul a preluat controlul partidei, a făcut primul break în setul secund (italianul a revenit rapid) și s-a impus în tiebreak, chiar dacă a fost condus cu un minibreak și a fost nevoit să salveze o minge de meci la scorul de 5-6.

Decisivul a fost dominat de român, care a făcut două break-uri și a servit perfect (a avut probleme doar în game-ul al patrulea, când a salvat două mingi de break).

Aceasta a fost prima confruntare directă dintre Marius Copil și Paolo Lorenzi. Românul şi-a asigurat un cec de 2.480 euro şi 18 puncte ATP.

Marius Copil, al şaselea favorit, va juca în sferturi cu învingătorul dintre italianul Jannick Sinner (18 ani, 127 ATP), cap de serie numărul 14, şi cehul Lukas Rosol (34 ani, 152 ATP).


793 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings