Ludovic Orban, după demiterea Guvernului Dăncilă: Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Ludovic Orban, după demiterea Guvernului Dăncilă: Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat

de R.M. Joi, 10 octombrie 2019, 14:43
- a A+
Imagine
"Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, după ce s-a confirmat că moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă a fost votată de Parlament.


"Parlamentul a demis guvernul PSD care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc de România nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni", a spus Orban, de la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, "se încheie o perioadă de distrugere, de ură și divizare" și începe "o perioadă de construcție, modernizare, în care guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului".

Ce urmează: vineri, la ora 9 dimineața, va fi convocat biroul politic național al PNL pentru a stabili strategia în perioada următoare, echipa care va reprezenta partidul la consultările de la Cotroceni și mandatul cu care se vor prezenta liberalii la președintele României.

Întrebat dacă este dispus să preia postul de premier, Ludovic Orban a răspuns: "Dacă vom fi chemați la guvernare, propunerea e în persoana președintelui PNL, adică în persoana mea, Ludovic Orban".

Acesta a mai adăugat că liberalii vor încerca să convingă orice posibil partener de guvernare "ca formula guvernului să fie suplă, eficientă, cu un număr de miniștri cât mai mic posibil, 15 maxim 16 ministere".


4530 de afisari


Mai ai
2016 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 15:14
+3/3
fulgi pe tine?
Auzi la el
Incomod3 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 15:58
+1/3
"Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat" ... :) :) :) Nu baietas... abia acum incepe ... :) :) :).... popcorn cat cuprinde, o sa fie film de groaza cu toti idiotii care se bucura acum :).... astia o s-o beleasca primii...
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings