Derapaj în Parlament: Deputat PSD, împins de Ponta în plen: "Ce cauți aici? Pleacă!" / Schimb dur de replici Ponta - Dăncilă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Derapaj în Parlament: Deputat PSD, împins de Ponta în plen: "Ce cauți aici? Pleacă!" / Schimb dur de replici Ponta - Dăncilă

de Redactia Joi, 10 octombrie 2019, 12:53
- a A+
Imagine
Înaintea votului la moțiunea de cenzură, liderul Pro România, Victor Ponta, a împins un deputat PSD care se afla în zona grupului Pro România. De asemenea, Ponta a avut un schimb dur de replici cu Viorica Dăncilă, la dezbaterile din plen. "Și un ultim lucru, un citat din La Fontaine: Nu există un om atât de deștept încât să convingă un prost că e prost", a spus Ponta, după ce a luat cuvântul pentru a-i da replica lui Dăncilă.


"Ce cauți aici? Pleacă!", i-a spus Ponta unui deputat PSD aflat în zona grupului Pro România, în timp ce l-a împins.

Incidentul a avut loc în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă.

În discursul din plenul Parlamentului, Victor Ponta a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că și-a căutat susținerea promițând posturi de miniștri, în cazul Pro Romania promisiunea fiind chiar de trei premieri.

Viorica Dăncilă i-a dat replica, spunând că nu va trăda PSD, așa cum a făcut el, și nici nu va demisiona ca el, pe Facebook, fără a discuta cu colegii de partid.

"Domnule Ponta, aveți cel puțin bunul simț, vorbiți totuși cu o femeie, știu că nu respectați pe nimeni și aveți totuși respect pentru o femeie, dacă nu aveți pentru un prim-ministru", a spus Viorica Dăncilă.

Victor Ponta a luat din nou cuvântul, "pe procedură", și i-a răspuns Vioricăi Dăncilă: "Mulțumesc doamnei Dăncilă că mi-a spus numele, dar în primul rând, voiam pe procedura să va mulțumesc dumneavoastră pentru apelul la solidaritate din partea tuturor social-democraților. În 2016 cu poză mea pe afișe ați candidat, cred că și în 2020 vom fi la fel. Vreau să ajutăm social-democrația să se reformeze și pentru asta trebuie să scăpăm de cei care nu au legătură, cum e doamna Dăncilă. Un ultim lucru pe procedură, un citat din La Fontaine, vă zic eu cine e La Fontaine: «Nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost». Va rog să votați moțiunea. Vă mulțumesc!".32866 de afisari


oh, vai
Soljenitin [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 13:03
+31/37
"Aveti respect pentru o femeie"

Adica cum, respect pentru simplul fapt ca este femeie?
Dar ce o califica pe o femeie mai mult decat pe un barbat? De ce o femeie trebuie respectata din start strict pentru ca este femeie?

Nu. Respectul se castiga, indiferent ca esti femeie sau barbat. In nici un caz nu se cere batand din picior.
Merita
pleosc [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 14:08
+12/14
Eu zic ca merita. Cel putin pentru imaginea din Piata Victoriei cand cu O13.
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings