UPDATE Deputații PSD Marius Bota și Gabriel Petrea au votat la moțiune. A votat și deputatul Mihăiță Găină, proaspăt demisionar din PSD - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517miercuri 03 iun 2020

UPDATE Deputații PSD Marius Bota și Gabriel Petrea au votat la moțiune. A votat și deputatul Mihăiță Găină, proaspăt demisionar din PSD

de LP Joi, 10 octombrie 2019, 12:26
- a A+
Imagine
Deputatul PSD Marius Bota și deputatul Mihăiță Găină, care a plecat recent din PSD, au votat, la vedere, moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului. De asemenea, a votat la moțiune și liderul organizației de tineret a PSD, Mihăiță Găină. Totodată, parlamentarii din grupul minorităților, inclusiv liderul grupului, Varujan Pambuccian, au introdus bile în urnele de vot.


Deputatul PSD Marius Bota și fostul deputat PSD Mihăiță Găină au fost printre cei patru semnatari PSD ai moțiunii de cenzură.

Totodată, Gabriel Petrea, liderul TSD și fost ministru, a votat moțiunea de cenzură. El a fost aplaudat de parlamentarii opoziției și huiduit de cei ai PSD.

De asemenea, moțiunea de cenzură a fost votată și de deputați aparținând grupului minorităților naționale, inclusiv de liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Reprezentanții puterii și opoziției s-au poziționat în preajma pupitrului de unde se citește lista parlamentarilor pentru ca senatorii și deputații să voteze. Printre cei care asistă lângă pupitru se numără Daniel Constantin (ProRomânia), Lia Olguța Vasilescu (PSD), Florin Roman (PNL) și Robert Turcescu (PMP).

În sala de ședință se află și liderul PNL, Ludovic Orban, care a fost invitat de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să meargă în zona rezervată invitaților. La vot asistă și premierul Viorica Dăncilă, care este înconjurată de parlamentari PSD și membri ai Guvernului.


9084 de afisari


Probabil .
Alius [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 13:07
+6/10
. mai mare decat i-au oferit borfasii... Zic si eu.
Cine stie,
2016 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 13:47
+5/5
o fi vreun tanar cu ceva constiinta si ambitii. Nu-i neaprat nevoie sa fie cumparat, are un viitor in fata si poate vrea sa si-l construiasca, insa nu alaturi de cotcodacila, ciordache, cocolicea, mitraliera si alti ratati trecuti de 55 de ani.
PSD-ist sau nu, este tanar, macar de la cei de varsta lui sa asteptam o alta atitudine, diferita fata de cea "neconflictuala" a cotcodacilei, care azi a eliberat toate dejectiile pe care le-a acumulat in minte si suflet! Este ziua eliberarii pentru ea, fie ca trece sau nu motiunea. Dupa motiune, va fi o alta persoana, sper ca-si va insusi lectia (inca sunt optimist ca nu a stat degeaba 9 ani europarlamentar, s-o fi lipit ceva de ea!!!).
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings