​O ursoaică și doi pui, văzuți pe străzile din Brașov - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203sâmbătă 06 iun 2020

​O ursoaică și doi pui, văzuți pe străzile din Brașov

de R.M. Joi, 10 octombrie 2019, 9:38
- a A+
Imagine
O ursoaică și doi pui au fost observați, în noaptea de miercuri spre joi, în zona străzii Crișan din Brașov, potrivit Mediafax. Jandarmii sunt și acum în zonă, după ce au patrulat toată noaptea.


Potrivit IJJ Brașov, în zona străzii Crișan a fost sesizată prezența unei ursoaice însoțite de doi pui.

Jandarmii susțin că unul dintre urși, care se deplasa dinspre strada Lungă spre Crișan, a fost văzut de reprezentanții Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice fugind în pădure.

Localnicii au mai sesizat prezența unui urs care se deplasa dinspre Șirul Livezii spre Schei, dar care nu a fost observat de echipajul de jandarmi.

"În curtea de unde am primit sesizarea inițială (strada Șt. O. Iosif) nu a mai fost sesizată nicio mișcare în cursul nopții", au mai transmis reprezentanții IJJ Brașov.

Potrivit acestora, un echipaj este prezent în zonă și joi dimineață, dar va fi retras dacă nu vor mai fi sesizate probleme.


1540 de afisari


Vinovatii
gigel_atomicul [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 10:14
+4/6
Ursii in mijlocul orasului sunt rezultatul prostiei inimaginabile ale MInisterului Mediului, cuplata cu lacomia de a avea cat mai multi ursi de vandut atunci cand se va da din nou liber la vanatoare.

Fiecare ranit, fiecare mort din cauza ursilor este responsabilitatea acestor oameni. Trebuie trasi penal la raspundere.

In plus, daca padurile sunt pline de ursi, nu mai merge nimeni sa vada cum se fura in padure.
comenteaza
Cookie Settings