Băsescu: Moțiunea va trece la limită, dar va trece. Cert e că PNL nu va putea face un guvern onorabil, adică fără Ponta, Tăriceanu și Hunor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Băsescu: Moțiunea va trece la limită, dar va trece. Cert e că PNL nu va putea face un guvern onorabil, adică fără Ponta, Tăriceanu și Hunor

de G.S. Joi, 10 octombrie 2019, 9:25
- a A+
Imagine
"Cred că moțiunea de cenzură a opoziției va trece la limită, dar va trece", a declarat Traian Băsescu joi dimineață, cu o aproape o oră înainte de începutul dezbaterilor din Parlament".


"Cert este că PNL nu va putea face un guvern onorabil, adică fără sprijinul lui Ponta, Tăriceanu și Hunor", a spus fostul președinte într-o intervenție telefonică la Digi 24, explicând că dacă ar apela la o astfel de variantă liberalii și-ar compromite șansele la alegerile legislative.

"În cazul în care nu va merge într-o alianță cu cei trei, nu se va putea forma un guvern al opoziției, în care, deocamdată, certă este alianța PNL-PMP, PMP având o contribuție prea mică pentru un guvern cu susținere parlamentară", a spus Băsescu.

"Atunci rămânem pe varianta pe care va juca Ponta, de apropiere a PSD de Pro România", a afirmat fostul președinte, adăugând că un astfel de guvern nu are nicio șansă să aibă un premier numit de Klaus Iohannis.

"Dacă moțiunea nu trece, doamna Dăncilă este premier cu toate atribuțiunile și va merge înainte, dar cu o puternică compromitere a președintelui Iohannis și a lui Ludovic Orban", a mai afirmat Băsescu.732 de afisari


Enumerare
aqualung [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 10:19
0/2
De ce „Ponta, Tăriceanu și Hunor”? Ca să fie toate elementele din enumerare la fel, ar trebui „Ponta, Tăriceanu și Kelemen” (nume) sau „Victor, Călin și Hunor” (prenume).

Și nu pricep de ce nu se adaugă și pe el la listă.
A vorbi de onoare la tari + hunor
ruskimushki [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 13:21
0/0
e o mare problema. E ca si cum ai bate cuie cu ochii.
Astia nici daca suntem invadati, cu jumate de tara parjolita nuclear, nu lasa ciolacul din mana.
comenteaza
Cookie Settings