Cel mai mare exercițiu de simulare a intervenției în caz de cutremur se desfășoară joi în Capitală - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Cel mai mare exercițiu de simulare a intervenției în caz de cutremur se desfășoară joi în Capitală

de G.S. Joi, 10 octombrie 2019, 8:08
- a A+
Imagine
Cel mai mare exercițiu de simulare a intervenției în caz de cutremur se desfășoară joi dimineața, în Capitală, potrivit unui anunț al ISU București – Ilfov. Acțiunile se vor desfășura în cadrul unui sediu al unei companii unde zilnic lucrează 2.500 de persoane, informează Mediafax.


Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București-Ilfov, cel mai amplu exercițiu din anul 2019, pentru verificarea modului de răspuns în cazul unui seism se va desfășura joi, de la ora 10.00.

Acțiunile ce privesc gestionarea situației de urgență de către salvatorii din cadrul ISU București – Ilfov se vor desfășura în cel mai mare sediu al unei companii din România, în care își desfășoară activitatea peste 2.500 de angajați zilnic.

"Vor fi puse în aplicare procedurile de lucru aferente situațiilor tactice, care implică stingerea de incendii, salvarea persoanelor surprinse sub dărâmături sau la înălțime, triajul victimelor în puncte medicale avansate, acordarea primului ajutor calificat și transportul acestora la spitale. Acțiunile pentru intervenție se vor desfășura și cu sprijinul altor instituții din cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București", arată ISU București – Ilfov.

ISU menționează că verificarea modului de intervenție în cazul unui seism se realizează periodic, pentru pregătirea efectivelor proprii și în regim integrat, cu celelalte instituții care au rol de asigurare a managementului situațiilor de urgență.


909 afisari


;-)
Soljenitin [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 8:26
+2/2
O simulare de cutremur.
Mare Branza.
Vestea ma lasa rece.

Parca mai facusera un
Exercitiu de genul asta.
Treaba este ca nu de asta ducem lipsa.
Romaniei ii trebuie altceva:
Oameni dedicat si priceputi
Muncitori si bine platiti.
comenteaza
Cookie Settings