Trump califică drept "patetică" declarația lui Biden privind destituirea președintelui SUA - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203sâmbătă 06 iun 2020

Trump califică drept "patetică" declarația lui Biden privind destituirea președintelui SUA

de I.B. Joi, 10 octombrie 2019, 1:38
- a A+
Imagine
Președintele american Donald Trump a calificat drept "patetică" declarația lui Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020, în care acesta pleda pentru destituirea actualului lider de la Casa Albă, relatează Mediafax citând publicația The Guardian.

"Este atât de patetic să-l văd pe Somnorosul Joe Biden, care, împreună cu fiul său, Hunter, și în detrimentul contribuabilului american, a fraudat cel puțin două țări cu milioane de dolari, solicitând acuzarea mea - și nu am făcut nimic greșit. Campania eșuată a lui Joe nu i-a oferit o altă opțiune!", a scris președintele SUA într-un mesaj postat pe Twitter.


Procurorul din Ucraina care a investigat inițial suspiciunile de corupție vizând afaceri în care era implicat și Hunter Biden a afirmat că nu crede că acesta sau tatăl său ar fi încălcat legislația ucraineană.

Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Fostul vicepreşedinte american Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020, s-a declarat, miercuri seară, favorabil demiterii preşedintelui SUA, Donald Trump, pe care l-a acuzat de trădare.

"Pentru a proteja Constituţia, democraţia, integritatea noastră minimă, (preşedintele Donald Trump -n.red.) ar trebui demis", a declarat Joseph Biden într-un discurs rostit în statul New Hampshire.

"Preşedintele Trump s-a inculpat singur prin obstrucţionarea justiţiei, prin refuzul de a se conforma anchetei Congresului, deja s-a condamnat singur. Din perspectiva întregii lumi şi a poporului american, Donald Trump a încălcat jurământul de învestitură, a trădat naţiunea şi a comis acţiuni pentru care trebuie demis", a subliniat Joseph Biden, potrivit CNN.267 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings