Atacul din fața sinagogii din Germania a fost transmis live pe o platformă de streaming online - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Atacul din fața sinagogii din Germania a fost transmis live pe o platformă de streaming online

de Lupu Vlad-Andrei Miercuri, 9 octombrie 2019, 22:51
- a A+
Imagine
​​Atacul în care doi oameni au fost omorâți în fața sinagogii din orașul german Halle și la un restaurant turcesc a fost transmis pe platforma de livestreaming Twitch a celor de la Amazon. Transmiterea online a acestui atac ridică din nou problema platformelor de livestreaming care sunt deseori folosite de criminali pentru a amplifica impactul crimelor lor, potrivit CNBC .


Compania Amazon care deține platforma de streaming online Twitch a confirmat că atacul din Halle a fost transmis live. Compania își exprimă condoleanțele pentru victimele atacului și a ținut să puncteze faptul că Twitch are toleranță zero față de aceste acte criminale și lucrează pentru a elimina orice conturi care postează astfel de conținut.

Se pare că videoul avea 35 de minute și îl avea protagonist pe criminalul care a parcat lângă o sinagogă, a împușcat o femeie care se afla la intrarea la sinagogă și a încercat să intre în clădire. Nu a reușit să facă acest lucru așa că s-a îndreptat spre un restaurant turcesc și a mai împușcat un om. Videoul a fost postat și pe 10 canale ale celor ce susțin supremația albilor și a fost accesibil pentru zeci de mii de oameni.

Acest atac readuce în discuție problema retelelor de streaming online. Acestea sunt ușor accesibile pentru criminalii care amplifică efectul crimelor acestora transmițându-le online. Twitch a fost de fapt făcut pentru ca gamerii să poată transmite live cum se joacă. Momentan, videoul a fost șters de pe Twitch dar acesta poate fi găsit încă pe 4chan, un site unde se poate posta anonim.

UPDATE VIDEO Germania: Doi oameni uciși în urma unui atac antisemit, comis de Yom Kippur / Suspectul a fost arestat6873 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings