Acuzat de hărțuire sexuală, Placido Domingo a demisionat din funcția de director de la opera din Los Angeles - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087joi 13 aug 2020

Acuzat de hărțuire sexuală, Placido Domingo a demisionat din funcția de director de la opera din Los Angeles

de N.O. Miercuri, 2 octombrie 2019, 21:50
- a A+
Imagine
Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hărțuire sexuală, a demisionat din postul său de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agenții americane de mass-media, relatează AFP.


"Acuzațiile recente din media au creat o atmosferă care mă împiedică să fiu utile acestei companii pe care o iubesc atât de mult", a spus cântărețul în vârstă de 78 de ani într-un comunicat transmis mass-mediei americane.

Pasul lui Domingo de a-și da demisia vine după ce acesta s-a retras și producția operei Macbeth de Verdi cu o zi înainte de lansare, pe fondul acuzațiilor de hărțuire sexuală.

La începutul lunii august, opt cântărețe și o dansatoare au declarat pentru Associated Press că au fost hărțuite sexual de un fost membru al "Celor Trei Tenori " - format din Domingo, regretatul Luciano Pavarotti și Jose Carreras -, unele incidente datând din anii 1980.

Mai multe femei l-au acuzat pe Placido Domingo că s-a folosit de imaginea sa de tenor celebru pentru a le forța să întrețină relații sexuale cu el.


1598 de afisariFum fara foc nu iese
bitex [utilizator], Joi, 3 octombrie 2019, 11:16
+1/5
Nu se retragea daca era nevinovat.
Oare toate blonde?
ipolitic [utilizator], Miercuri, 2 octombrie 2019, 22:43
-1/13
"s-a folosit de imaginea sa de tenor celebru"
Daca se deghiza in Schwarzenegger, era mai OK?
Barbatii care vor sa cucereasca o femeie, de obicei se folosesc de imaginea lor de ospatar, taximetrist, premiant Nobel, membru PMP etc. Care e problema? Pai problema e ca femeile dupa douazeci de ani isi aduc aminte ca au fost seduse de un zugrav si ei visau de fapt un macelar.
(pe cuvant ca nu sunt misogin, dimpotriva:)
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings