Faze tari: Și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Ce au făcut timp de 2 luni; A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695sâmbătă 06 iun 2020

Faze tari: Și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Ce au făcut timp de 2 luni; A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ

de Gabriela Florea Miercuri, 2 octombrie 2019, 3:58
- a A+
Imagine
A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ . Bărbatul și-a început conversația extrem de "galant", cu o imagine în care apărea organul său genital, urmat de "complimentul": "hei, ești foarte sexy". Dacă pentru unele doamne sau domnișoare funcționează această strategie, ei bine pentru Faye Kinley, o tânără transgender în vârstă de 20 de ani din Glasgow, Scoția, situația a stat puțin diferit. Faye Kinley însă, s-a gândit să îl învețe minte pe bărbat și a decis să îi trimită, la rândul ei, răspunzându-i cu aceeași monedă, o poză cu penisul său, aceasta nefăcând operație de schimbare de sex, scrie Click .


Și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Ce au făcut timp de 2 luni. O tânără susține că și-a vândut virginitatea unui politician, pentru suma de 1.3 milioane de lire. Lia este o tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, care consideră că vânzarea virginității este "un pas important pentru emancipare". Tânăra a publicat un anunț pe un site, în care a spus ce oferă, iar "câștigătorul" a fost un politician, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Mai mult, Lia susține că înainte de a-și pierde virginitatea, a ieșit în oraș cu bărbatul, timp de două luni. În tot acest timp, politicianul a mai cheltuit câte 17.700 de lire lunar, cu tânăra, notează Știrile ProTv .

O soprană cu o voce de excepție a ajuns pe străzi și cântă la metrou pentru câțiva bănuți. Imaginile au devenit virale. Emily Zamourka, o soprană din Rusia, a ajuns să cânte la metroul de la Los Angeles. Un polițist vrăjit de vocea ei a înregistrat-o în timp ce interpreta o bucată din aria "O mio bambino caro", de Giacomo Puccini. Emily Zamourka are 52 de ani și a imigrat din Rusia în Statele Unite în urmă cu 28 de ani. Ea a fost profesoară de pian și de vioară, dar o boală grea a făcut-o să-și cheltuie toți banii, potrivit Libertatea .

Un tânăr a uitat unde și-a parcat mașina. Cum a găsit-o după o săptămână. Un tânăr din Marea Britanie și-a găsit, după o săptămână, mașina pe care o pierduse în parcarea unui festival. Tânărul, în vârstă de 19 ani a reușit să-și găsească mașina, după ce a cerut ajutor pe site-urile de socializare, iar un utilizator i-a trimis fotografii cu locul în care autoturismul era parcat. Connor ar fi oferit o recompensă de aproape 100 de euro pentru cel care îi găsește mașina. El urmează să reintre în posesia autoturismului în zilele următoare, conform Știrile ProTv .

Polițiștii germani au urmărit 70 de kilometri o mașină de lux înmatriculată în România. Au avut un șoc când au văzut cine era la volan. Când, în sfârșit, au reușit s-o facă să oprească, polițiștii germani au avut un șoc: în mașină erau cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. În mașină au fost descoperite bunuri furate, iar copiii n-au vrut să spună cine se afla la volan. Mașina aparține altui cetățean român, care nu e rudă cu niciunul dintre copii. Polițiștii bănuiesc că a fost în mașină, dar a reușit să scape cumva pe traseu, relatează Libertatea .


5141 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings