VIDEO Demi Moore dezvăluie că a fost violată când era adolescentă, de un bărbat care i-a plătit mamei sale suma de 500 de dolari - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087joi 13 aug 2020

VIDEO Demi Moore dezvăluie că a fost violată când era adolescentă, de un bărbat care i-a plătit mamei sale suma de 500 de dolari

de Gabriela Florea Luni, 23 septembrie 2019, 22:52
- a A+
Imagine
După dezvăluirile legate de mariajul cu fostul ei soț Ashton Kutcher, actrița americană Demi Moore șochează din nou dezvăluind că a fost violată când avea doar 15 ani. Moore mai afirmă că bărbatul care a forțat-o a avut o înțelegere cu mama ei, căreia i-a plătit 500 de dolari pentru a întreține relații sexuale cu Demi Moore, scrie The Independent .


Actrița vorbește despre viol în carta sa autobiografică intitulată "Inside Out", care va apărea pe 24 septembrie. Moore a fost intervievată de Diane Sawyer în cadrul unui segment al emisiunii "Good Morning America".

Moore își descrie copilăria, vorbind despre dependența de alcool a părinților ei, dar și despre faptul că tatăl ei și-a părăsit familia. După plecarea tatălui, actrița americană a încercat să fie o piatră de sprijin pentru mama sa care se lupta cu episoade depresive.

"A fost viol și trădare", a scris Moore despre episodul în care mama ei a ales să "o vândă" pentru 500 de dolari. "În adâncul inimii mele nu cred că m-a vândut. Nu cred că a fost o tranzacție directă", a spus actrița. "Dar, cu toate acestea, i-a facilitat accesul. M-a pus în calea pericolului", a continuat Demi Moore.

Actrița americană a dezvăluit săptămâna trecută detalii despre mariajul cu actorul Ashton Kutcher. Aceasta l-a acuzat de infidelitate și a vorbit despre faptul că au avut episoade în care au făcut sex în trei, Moore acceptând asta pentru a-i arăta soțului său "că este deschisă și amuzantă".
7445 de afisari...inainte de pensie
Toni_Romania [utilizator], Marţi, 24 septembrie 2019, 12:34
+3/5
---
Gura care
TheFreeOne [utilizator], Marţi, 24 septembrie 2019, 0:04
-1/19
nu spune o poveste...
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings