Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei Harper's Bazaar. Actrița lansează cartea de memorii Inside Out - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087vineri 14 aug 2020

Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei Harper's Bazaar. Actrița lansează cartea de memorii Inside Out

de DG Vineri, 13 septembrie 2019, 11:01
- a A+
Imagine
Celebra actriță Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei pentru femei Harper's Bazaar . Actrița, care a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, povestește despre experiențele sale de viață, de la copilăria nefericită, la foste iubiri, divorțuri și adicții, relatări care vor putea fi lecturate și în cartea de memorii "Inside out" pe care o va lansa peste două săptămâni.


În cartea sa autobiografică, Demi Moore scrie cu franchețe despre declinul ei, după decenii în care a fost în lumina reflectoarelor, notează Harper's Bazaar.

Cu precizie chirurgicală, actrița povestește despre divorțuri, adicții și izolarea pe care a experimentat-o, experiențe care au transformat-o în femeia înțeleaptă de azi care nu dă doi bani pe ce spun alții, mai scriu autorii interviului.


5621 de afisari:)
uzu [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 18:35
+2/2
photoshopu', aceasta unealta minunata a secolului nostru ... :)
comenteaza
Cookie Settings