Avocatul rapperului american A$AP Rocky a fost împușcat, în cursul unui incident la Stockholm - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085vineri 03 iul 2020

Avocatul rapperului american A$AP Rocky a fost împușcat, în cursul unui incident la Stockholm

de I.B. Sâmbătă, 7 septembrie 2019, 6:12
- a A+
Avocatul Henrik Olsson Lilja, care l-a reprezentat pe rapperul american A$AP Rocky într-un caz de agresiune, a fost împușcat de mai multe ori în cursul unui incident care a avut loc vineri la Stockholm, a anunțat Poliția suedeză, potrivit Mediafax care citeaza postului BBC News.

Poliția a descris atacul armat drept "un incident izolat, fără vreo legătură cunoscută cu infracțiuni violente recente".


Postul BBC relatează că victima este în stare gravă, dar stabilă, iar poliția a arestat un suspect în acest caz, considerat drept "tentativă de omor".

Lilja a fost împușcat în cap și piept în incinta blocului unde locuiește, a transmis publicația suedeză Expressen.

Rapperul a fost reţinut după o bătaie, fiind găsit vinovat de agresiune la adresa lui Mustafa Jafari, în vârstă de 19 ani, însă artistul susține că a fost vorba de autoapărare.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut "Long. Live. A$AP", care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, "At. Long. Last. A$AP", care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Cazul rapperului a atras atenția președintelui SUA, Donald Trump, care a afirmat la un moment dat că A$AP Rocky este tratat incorect.1507 afisariei, dac-a zis trump
iodixit [utilizator], Sâmbătă, 7 septembrie 2019, 21:41
0/0
...
comenteaza
Cookie Settings