Placido Domingo, noi acuzaţii de hărţuire sexuală - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3233vineri 03 iul 2020

Placido Domingo, noi acuzaţii de hărţuire sexuală

de I.B. Vineri, 6 septembrie 2019, 5:42
- a A+
Imagine
Alte 11 femei îl acuză pe legendarul solist de operă Placido Domingo de hărţuire sexuală, potrivit agenţiei de presă americane Associated Press (AP). Femeile au povestit că artistul liric şi dirijorul spaniol le-ar fi abordat şi hărţuit prin intermediul unui comportament nepotrivit, potrivit ANSA, citată de Rador.


O femeie a informat că în 1999, actualul director general al Operei din Los Angeles ar fi apucat-o cu putere de sân pe sub halat în camera de probă, în timp ce altele au povestit relaţii sexuale nedorite sau încercări de a le săruta. Mai mulţi angajaţi din backstage au declarat, totodată, pentru AP că au făcut eforturi să le protejeze pe tinerele talente de Domingo, în timp ce administratorii priveau în altă parte, până la stagiunea 2016-2017 a Operei din Los Angeles.

Într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al artistului a definit acuzaţiile drept "pline de inconsecvenţe", dar nu a dat mai multe detalii.


1803 afisariDeja toata
Incomod3 [utilizator], Luni, 9 septembrie 2019, 7:46
+1/1
povestea asta devine scarboasa de-a dreptul... tot felul de parasute sclerozate se trezesc dupa zeci de ani, sa acuze ca cineva acum 30 de ani s-a uitat cu pofta la ele.... jalnic
comenteaza
Cookie Settings