La Caracal s-a răsturnat iar carul cu proști. De data asta, caracalenii i-au întâmpinat cu bâtele - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085vineri 03 iul 2020

La Caracal s-a răsturnat iar carul cu proști. De data asta, caracalenii i-au întâmpinat cu bâtele

de Eugen Istodor Sâmbătă, 27 iulie 2019, 9:51
- a A+
Imagine
La 112 Alexandra, o tânără elevă de 15 ani, din Dobrosloveni, a sunat de trei ori și STS-ul i-a răspuns cinic: n-ai murit? Polițiștii, într-un orășel cât un ac, au intrat în casa ororilor după 19 ore și au întrebat, timid, criminalul: ai tranșat tot, ești în regulă? Dăncilă și miniștrii de la București stau holbați la televizoare și urlă: luați hoiturile de pe noi! Demitem proștii și uităm. Faceți curățenie imediat!


15 ani a avut Alexandra. Și a avut un instinct bun de conservare, o minte deșteaptă, nu trăia în SF-uri și-n OZN-uri. A apelat de trei ori la 112.

De trei ori. De partea cealaltă, polițiști/procurori/STS-iști cu “nume și prenume" au dovedit că nu-s în stare

1. să-și facă datoria
2. Să aibă instincte de oameni.
Să vorbim de...
Inteligență? E prea mult.
“Organe" în slujba românilor? Oho, e prea gogonată.


O sinteză a întregului dezastru de la Caracal citiți pe Hotnews, sub semnătura lui Clarice Dinu

“Organele" acestea din Caracal - Olt și București - Europa au capetele și trupurile "tranșate de mult". "Tranșate" de sisteme întregi, made în Ro, de clientelism politic în coada cărora stă vreo eminență precum Sebastian Ghiță (mare favorit al licitațiilor IT de la Casa de Sănătate, STS, SRI și-n alte puncte de interes național).

Sisteme alimentate ani de zile de incompetenți, pafariști, pufuleți, “pilele lui cutare" sau “ruda lui șefu’" bizoni care n-au carte, dar n-au nici instincte omenești. Dincolo de proceduri, niciun setesist, niciun polițist, niciun procuror n-au avut un pic de inimă față de Alexandra cea curajoasă. Niciun pic.

Du-te bă și bate în fiecare ușă din Caracal, du-te bă și caută.
Șefi peste șefi care nu-s în stare să-și spună numele cum să dea ordine? Cine se uită în gura lor? Cum să dai ordine rudelor, pilelor angajate de X sau Y? Să privim astăzi la kilogramele de fii și fiice pesediste proaspăt-angajate pe ici pe colo prin ministere: fiii lui Năstase, Oprea și Iordănescu. Pentru fiii lui Năstase, Oprea și Iordănescu e o joacă. Nu, bă, șmechere, e responsabilitate. Frecatul mentei tale prin ministere afectează viețile a mii de Alexandre.

Priviți protestele de aseară din Caracal.
Acești oameni se revoltă de aia: s-au săturat de aceste "găini fără cap". De aceste sisteme care dau EROARE, de aceste sisteme care vomită de silă “când în timpul serviciului se întâmplă întradevăr ceva deosebit".

Demiterile de ieri sunt bune, dar nu rezolvă mai nimic.
Oamenii aceștia rămân în sistem. Iar în locul lor vin alții care își fac cruce și speră să nu-i bată o asemenea năpastă. Apropo, de STS nu se atinge nimeni?


199901 afisariDaca vrei sa vina politia rapid
matali [utilizator], Sâmbătă, 27 iulie 2019, 10:08
+49/53
Daca vrei ca politia impreuna cu jandarmeria si mascatii sa intervina super rapid si in forta este de ajuns sa comentezi ceva la adresa guvernului si atunci slugile lui Dragnea apar in cateva momente.
Cand fata a spus la 112
silviu_dumitrescu [utilizator], Sâmbătă, 27 iulie 2019, 10:44
+43/43
ca a fost batuta, violata si e legata cu sarma ghimpata, aduceam in 2 ore 500 de jandarmi si politisti (de la Slatina, Craiova, etc) - mobilizam resursele din 3-4 judete si treceam prin sita toate casele care semanau cat de cat cu descrierea fetei din zona indicata de STS.
Era nevoie de 100 de mandate ? 100 obtineam pe loc
Pentru 10 august au fost in stare sa mobilizeze jandarmi din 1/2 de tara ca sa gazeze si bata protestatarii - pentru asta i-a durut in cur. Trebuie dati afara din Politie (nu demisi) si Procuratura toti oamenii care ar fi putut sa faca ceva. La STS e diferit, pentru ca acolo e vinovata conducerea - oamenii de la butoane nu aveau ce sa faca mai mult cu tehnologia pe care (nu) o au; dar conducerea, care probabil este aceeasi ca in perioada tragediei din Apuseni este complet vinovata !!
inca 23 de comentarii comenteaza
Cookie Settings