UPDATE Ucigașul polițistului din Timiș a fost prins. Imaginea postată de MAI, imediat după ce polițiștii l-au capturat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

UPDATE Ucigașul polițistului din Timiș a fost prins. Imaginea postată de MAI, imediat după ce polițiștii l-au capturat

de A.Z. Marţi, 4 iunie 2019, 7:01
- a A+
Imagine
Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a împușcat mortal un polițist din județul Timiș, a fost prins marți dimineața de către oamenii legii, transmite Mediafax.


Marcel Ionel Lepa a fost găsit în casa bunicii unui prieten din Remetea Mare, locuință care a fost percheziționată de forțele de ordine luni,iar oamenii legii au găsit urme de sânge în baie, semn că individul a trecut pe acolo după ce l-a omorât pe polițist. Marți, Lepa avea arma la brâu. Forțele de ordine au găsit asupra fugarului mai multe cartușe.

Bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul aflat în misiune ar fi fost luat prin surprindere, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.

Luni noapte, în județul Timiș a ajuns și șeful Poliției Române pentru a verifica modul în care se desfășoară operațiunea de căutare a fugarului Marcel Ionel Lepa.

În momentul în care a fost prins, acesta avea răni produse prin împușcare, care datează, cel mai probabil, de duminică, din timpul urmăririi. Astfel, oamenii legii au solicitat intervenția ambulanței, care îl va duce pe Ioan Marcel Lepa la Spitalul Județean Timișoara, pentru a primi îngrijiri medicale.
Lepa a fost dus direct la spital și a intrat în operație

Marcel Ionel Lepa a fost transportat, marți dimineața, la Spitalul Municipal Timișoara cu o ambulanță, iar medicii au decis să-l opereze, din cauza rănilor suferite duminică.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul a intrat în sala de operație, fiind internat pe Secția de Chirurige Toracică.

Marcel Ionel Lepa are trei plăgi prin împușcare ca urmare a disputei de duminică cu polițiștii, în timpul căreia agentul Cristian Amariei a murit.

Una se află la nivelul toracelui stâng, alta la umărul stâng și cea de-a treia la nivelul cotului stâng. Conform medicilor, glonțul care l-a lovit în torace nu a ieșit, motiv pentru care medicii vor încerca să îl scoată în timpul intervenției chirurgicale.Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.


48769 de afisariL au prins repede
Captain Obvious [utilizator], Marţi, 4 iunie 2019, 7:29
+43/49
Sa aibă timp să iasă iar în 3 ani. Stai jos justiție română
nu justitia este de vina...
mareanvan [utilizator], Marţi, 4 iunie 2019, 7:53
+38/50
justitia aplica legi...legile sunt facute de parlamentari...parlamentarii sunt alesi de noi....cine este vinovat?
inca 37 de comentarii comenteaza
Cookie Settings