PNȚCD cere, pe Facebook, blocarea Facebook în România. Țărăniștii lui Pavelescu vor și comisie de anchetă și să vină Zuckerberg să dea explicații pentru "prejudicierea" alegerilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2893vineri 10 iul 2020

PNȚCD cere, pe Facebook, blocarea Facebook în România. Țărăniștii lui Pavelescu vor și comisie de anchetă și să vină Zuckerberg să dea explicații pentru "prejudicierea" alegerilor

de G.S. Luni, 27 mai 2019, 9:21
- a A+
Imagine
PNȚCD protestează, pe Facebook, contra Facebook, cerând ca rețeaua de socializare să fie interzisă în România, să se facă o comisie parlamentară de anchetă și Mark Zuckerberg să vină aici să dea explicații.


PNȚCD, formațiunea care a semnat în martie un protocol de susținere cu PSD, susține că "aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook" și că "mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu."

"În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză ca fiind inacceptabil", se mai spune în mesajul postat pe rețeaua de socializare a lui Zuckerberg.


16096 de afisariStire despre nimic
IoPaNet [utilizator], Luni, 27 mai 2019, 9:26
+15/15
PNTCD nu mai exista. Partidul condus acum de Dumbo Pavelescu nu mai are nici o legatura cu partidul lui Maniu, Coposu, etc.
ia uite
danco [utilizator], Luni, 27 mai 2019, 9:29
+12/12
iar au deschis astia portile la spitalu' de nebuni?
inca 10 comentarii comenteaza
Cookie Settings