Șefa Reprezentanței Comisiei Europene: Invităm autoritățile române să ia toate măsurile pentru protejarea libertății presei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene: Invităm autoritățile române să ia toate măsurile pentru protejarea libertății presei

de MH Miercuri, 17 aprilie 2019, 18:26
- a A+
Imagine
Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a reacționat în cazul jurnalistei Emilia Șercan, care a anunțat că a fost amenințată. Cristea invită autoritățile române să ia toate măsurile pentru protejarea libertății presei, spunând că o presă liberă și independentă este vitală pentru funcționarea democrației.


Angela Cristea a scris pe Facebook că a luat la cunoștință cu îngrijorare de postarea Emiliei Șercan, privind amenințări primite, legate de activitatea sa de jurnalist. Șefa reprezentanței Comisiei Europene spune că o presă liberă și independentă este vitală pentru funcționarea democrației, a statului de drept și pentru respectarea drepturilor fundamentale.

"Invităm autoritățile române să ia toate măsurile necesare pentru protejarea libertății presei, conform valorilor care stau la baza Uniunii Europene și sunt înscrise în Carta europeană a drepturilor fundamentale", adaugă Angela Cristea.

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat, miercuri, pe Facebook, că a primit amenințări cu moartea . Șercan, cea care în ultimii ani și-a făcut un renume din anchetele privind plagiatele în rândul înalților demnitari și al conducerii unor instituții de invățământ, cel mai recent la Academia de Poliție, scrie: "Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum."


1280 de afisarice sa aparam ? clasa ziaristica = clasa politica
Poiana lui Occam [utilizator], Miercuri, 17 aprilie 2019, 18:39
0/0
Cu cateva exceptii.
Altfel ce avem ? Pe langa slugile penalilor Voiculescu si Ghita ?
Tot felul de alunecosi, care sunt asa dar si asa.
Sau imaginea oglinda a celor de la 3.
De exemplu Oreste = Badea dar pe invers.
Cea mai buna presa romaneasca este radio france internationale - sectia romana
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 17 aprilie 2019, 20:02
0/0
comenteaza
Cookie Settings