Corina Crețu, despre invitația lui Ponta de a candida din partea Pro România: "Dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 13 aug 2020

Corina Crețu, despre invitația lui Ponta de a candida din partea Pro România: "Dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?"

de N.O. Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 9:43
- a A+
Imagine
Corina Crețu a explicat vineri seară la Digi24 că nu a primit nicio "propunere publică" de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind că nu-i place când "vorbim în particular şi în public spunem că nu am discutat", iar "până la urmă Ponta e PSD". Explicațiile vin după ce aceasta a declarat că își dorește să candideze la europarlamentare, dar singura propunere publică a venit din partea Pro România.


"Îmi doresc să candidez. Da. Sunt în PSD de la 22 de ani, mă deranjează aceste atacuri că pentru un loc pe listă sunt dispusă să sar dintr-o barcă în alta. Am rămas în PSD cu toate aceste atacuri şi jigniri, pentru că ţin la acest partid atât de mult. Nu sunt genul să sar dintr-o barcă în alta. Dar dacă m-aş duce la Pro România, nu mă duc pe altă zonă politică decât cea de social-democrată. Mă duc la cel care m-a propus când era prim-ministru cap de listă. Nu înţeleg de ce în PSD se face o demonizare a lui Victor Ponta, a avut o guvernare cu greşeli, dar s-a maturizat, după părerea mea, şi, aşa cum e el şi cum a fost, am câştigat în alegerile din 2014, 16 locuri, jumătate din locurile de pe liste.
Sunt social-democrată, dar dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?", a explicat Corina Creţu la Digi24.

Aceasta a mai spus că nu s-ar duce "niciodată pe dreapta" și că nu s-ar duce la orice partid, dar "până la urmă Ponta e PSD".

"Mi-aş dori să candidez în PE, iau în considerare şi analizez şi îi mulţumesc pentru propunere lui Vcitor Ponta", a subliniat aceasta.


8835 de afisari



PSD-ul lui Dragnea ar trebui să dispară.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 11:57
+21/27
Toți care acum mai sunt în echipa lui Dragnea trebuie lăsați pe dinafară la viitoarele alegeri,este clar că au ceva pe conștiință,că vor o justiție favorabilă hoților,principala preocupare a echipei Dragnea și guvernul pus de el.Corina Crețu și Ponta trebuie apreciați pentru încercarea de a reclădi un pol social-democrat,fără baroni locali,fără favorizații statului de drepți,nu de drept.Aroganța echipei Dragnea în frunte cu Guvernul lui trebuie să dispară,să rămână un vis urât.Toate modificările legislative trebuie anulate,reformulate,infractorii trimiși la pușcărie fără favoruri și miniștri dedicați bunăstării lor.Tudorel poate fi angajat să le schimbe așternuturile la deținuți,se potrivește cu grija lui pentru deținuți.
...de acord...
mitocanu [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 16:01
+18/22
...dar exista un dar...IESITI LA VOT...poate ca va dati seama acum cat ne costa indolenta si indiferenta NOSTRA fata de alegerile din decembrie 2016...absenta noastra l-a adus pe infractorul dragnea si clica sa la putere...prin felul cum au guvernat si legiferat, ne-au tras inapoi cu cel putin 20 de ani...
inca 18 comentarii comenteaza
Cookie Settings