AUDIO Teodorovici dorește ca românii care lucrează în străinătate să aibă un singur permis de muncă, valabil pentru o perioadă limitată. Pe urmă, să își caute de muncă în altă țară - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022

AUDIO Teodorovici dorește ca românii care lucrează în străinătate să aibă un singur permis de muncă, valabil pentru o perioadă limitată. Pe urmă, să își caute de muncă în altă țară

de Florin Barbuta Marţi, 27 noiembrie 2018, 11:57
- a A+
Imagine
Trebuie să învățăm la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, alta devine mai bogată, dar undeva lucrurile se rup, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în cadrul unei dezbateri la Palatul Parlamentului.


“Eu am ridicat problema asta și la nivelul colegilor mei, miniștrii de finanțe din cadrul Uniunii Europene. Poate e mai restrictivă sau de altă natură această măsură, dar asta este. Trebuie să învățăm la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, alta devine mai bogată, dar undeva lucrurile se rup. Trebuie să fie cu adevărat acea coeziune socială, nu încarci și întărești partea de Vest și lași restul de Europă din fel de fel de condiții, în afară", a spus ministrul Finanțelor.
Propunerea este: Limitarea dreptului de a lucra.

"În ce sens? Iar văd știri că Teodorovici vrea să reformeze Europa. Nu domnule, permisul de muncă să fie același ca și timp în toate statele. Nu mai ai voie, după primul permis, să-ți reînnoiești dreptul de muncă, ca să fii obligat să migrezi în Europa. Așa, dacă ajunge în Germania și tot primește drept de muncă, deci nu o să se întoarcă în veci în Croația, România de unde a plecat. Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară să îți cauți loc de muncă", a explicat Teodorovici.


32303 afisariasta e comunist pana-n oase
cetateanulmodern [utilizator], Marţi, 27 noiembrie 2018, 12:04
+107/111
Pacat de el , baiat tanar dar comunist pana in oase.Pai nu de asta s-a realizat spatiul european ca sa poti calatorii si muncii liber?!!!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 27 noiembrie 2018, 12:57
+80/80
inca 120 de comentarii comenteaza