​UPDATE Accident grav în Breaza: Doi cetățeni olandezi au murit, alte șase persoane au fost rănite. Traficul este oprit pe DN1 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021

​UPDATE Accident grav în Breaza: Doi cetățeni olandezi au murit, alte șase persoane au fost rănite. Traficul este oprit pe DN1

de V.M. Duminică, 7 octombrie 2018, 16:19
- a A+
Imagine
Două persoane, cetățeni olandezi, au murit și șase au fost rănite în accidentul produs duminică după-amiază în Breaza, județul Prahova, anunță Mediafax. Traficul pe DN1 este oprit, după ce patru mașini s-au ciocnit.


Potrivit reprezentanților ISU Prahova, în accidentul din Breaza au murit doi cetățeni olandezi, respectiv un bărbat de 39 de ani și de o femeie de 46 de ani.

Șase persoane, între care alți doi cetățeni olandezi, au fost rănite.

Din primele informații a reieșit că patru mașini s-au ciocnit pe DN1, în localitatea Breaza, județul Prahova.

Intervin 26 de subofițeri cu 3 autospeciale de descarcarare, o mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensiva mobilă, o autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Centrul Infotrafic anunță că traficul pe DN1 este, pe timpul acordării îngrijilor medicale, oprit. Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului s-au format coloane.

Cauza probabilă a fost pătrunderea pe contrasens.


3842 de afisarinumai de banii de catedrala mintirii neamului
rov [utilizator], Duminică, 7 octombrie 2018, 18:09
+4/4
aveam autostrada Comarnic - Predeal gata...
Politicieni hoti si popi optuzi !!!
Bilant
intruderul [utilizator], Duminică, 7 octombrie 2018, 16:52
0/0
Potrivit primului bilanț al tragicului eveniment, două persoane au murit, un bărbat de 39 de ani și o femeie de 45 de ani, ambii cetățeni olandezi.

În accident a mai fost rănită o tânără în vârstă de 20 de ani care a suferit un traumatism cranio facial, fracturi la ambele brațe și la piciorul drept, un tânăr de 20 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism la bazin, un bărbat în vârstă de 49 de ani care s-a ales cu un traumatism cranio cerebral minor, traumatism abdominal, fractură de tibie picior drept și traumatism la bazin, o altă tânără în vârstă de 20 de care a suferit un traumatism cranio facial, un bărbat de 50 care s-a ales cu un traumatism la bazin, traumatism la picior și traumatism toraco abdominal și o femeie de 51 de ani cu fractură la piciorul stâng
comenteaza