Niculae Bădălău: În cazul în care președintele Iohannis nu pune în aplicare decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, trebuie să se aplice legea penală - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570joi 21 oct 2021

Niculae Bădălău: În cazul în care președintele Iohannis nu pune în aplicare decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, trebuie să se aplice legea penală

de N.O. Miercuri, 13 iunie 2018, 13:27
- a A+
Imagine
Senatorul PSD Niculae Bădălău a spus că Ministerul Justiției trebuie să notifice instituția președintelui să respecte decizia CCR de a o revoca pe Laura Codruța Kovesi și să o pună în aplicare, altfel trebuie aplicată legea penală.


"Cred că următorul pas e o notificare din partea Ministerului Justiției ca să pună în aplicare acea hotărâre, dacă nu e penală", a subliniat Niculae Bădălău, care a adăugat că: "Domnul președinte este român și reprezintă o instituție care trebuie să respecte legea. În cazul în care nu este pusă în aplicare, cineva trebuie să notifice acel reprezentant al institutuției. Domnul președinte nu este rege, nu este Carol.

Întrebat dacă este posibilă o plângere penală, senatorul PSD a spus: "Sigur că da (...) din momentul în care hotărârea a fost în Monitorul Oficial, ea produce efecte juridice".


3456 de afisariCurat constitutional ...individule
morometu [utilizator], Miercuri, 13 iunie 2018, 13:35
+24/28
Daca legea penala nu vi se aplica voua ...atunci veniti cu alte idei. Ati eliberat toti borfasii, ati legiferat belfereala la domiciliu in cazul pagubelor uriase, platim pentru te miri ce lipsuri de confort in conditiile in care sunt copii ce mor de foame, aruncati cu privilegii la toti borfasii si lingaii...Hai PA! Nu mai aveti sustinere populara si improscati doar cu venin!
hehe
transpenibilus [utilizator], Miercuri, 13 iunie 2018, 13:38
+19/23
Penalii fac apel la "legea penala".
Auzi, tov Balalau, da cum se aplica penala aia? O sa faca puscarie acasa la Sibiu? In care casa o sa stea?? Ii platiti si tot felul de bonificatii, Balalau? Da daca scrie o carte ce va faceti cu "legea penala", tovarase Balalau?
inca 19 comentarii comenteaza