Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top al celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3293miercuri 03 iun 2020

Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top al celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter

de N.O. Luni, 29 ianuarie 2018, 10:58
- a A+
Imagine
Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru Diaspora, Naftali Bennett, relateaza Times of Israel .


Ministerul pentru Diaspora al Israelului a dezvaluit joi ca a realizat un sistem de monitorizare pentru detectare a mesajelor antisemite pe social-media.


Software-ul, numit Anti-Semitism Cyber Monitoring System, este "cel mai avansat din lume pentru a monitoriza antisemitismul in timp real", potrivit Ministerului.

Asadar, software-ul detecteaza postarile antisemite de pe social-media si cat de mult au fost acestea partajate, cine le-a partajat, in ce tari si ce tari produc cel mai mult continut antisemit.

Sistemul foloseste definitia antisemitismului realizata de Alianta Internationala pentru Memoria Holocaustului atunci cand scaneaza continutul si va monitoriza initial postarile in engleza, araba, franceza, germana facute pe Facebook si Twitter, urmand ca ulterior sa sa extinda si la alte limbi si platforme.

Pe parcursul unei luni de testare, ACMS a detectat in total 409.000 de postari antisemite, facute de 30.000 de utilizatori.

Potrivit ministrului irsaelian pentru Afaceri in Diaspora, Naftali Bennett, cele mai antisemite orase sunt Santiago, din Chile, Dnipro, din Ucraina, si Bucuresti, Romania.

Orasele din vest cu cele mai multe mesaje antisemite sunt Paris si Londra.

"A venit timpul sa punem o oglinda in fata tuturor celor care ne urasc si sa expunem fata urata a antisemitismului modern", a declarat Naftali Bennett.4651 de afisari


Se impune cu necesitate
UpNext [utilizator], Luni, 29 ianuarie 2018, 12:03
+7/9
diferentierea clara intre:
- mesajele critice la adresa administratiei israeliene (ex. Netaniahu), a clasei politice si a abuzurilor IDF, in contrast cu enunturile generalizante de ura si negatie la adresa natiunii israeliene si a iudaismului in ansamblu;

- exprimarea libera si decenta a opiniilor cu continut istoric si politic, in contrast cu negationismul si nihilismul irational.

Chiar daca este Popor Ales, nu este absolut perfect...
mai nou...suntem cei mai rasisti, cei mai
EMC2*2/2#@4 [utilizator], Luni, 29 ianuarie 2018, 11:49
+6/12
antisemiti, cei mai cei ....

E vorba despre o analiza software. Acest software functioneaza mai mullt ca sigur pe traducerea textelor din romana intr-una din limbile pe care le cunoaste si apoi face analiza.

Nu cu totii cunoastem ca inca nu exista softul care sa traduca la perfectie.

Ceea ce vreau sa spun este ca am rezervele mele in privinta acestui clasament.


Din punctul meu de vedere cred ca romanii sunt printre cei mai indiferenti dintre natiile acestei planete.
inca 23 de comentarii comenteaza
Cookie Settings