Un agent francez i-a trimis din greseala un SMS islamistului pe care il fila. Acesta l-a sunat inapoi sa-i spuna cat de incompetent este - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2693miercuri 27 oct 2021

Un agent francez i-a trimis din greseala un SMS islamistului pe care il fila. Acesta l-a sunat inapoi sa-i spuna cat de incompetent este

de G.S. Sâmbătă, 14 octombrie 2017, 12:38
- a A+
Imagine
Un agent al Serviciului Central francez de Informatii Teritoriale (SCRT) i-a trimis din greseala unui islamist pe cale il fila un sms care ii era adresat de fapt unui coleg, relateaza M6 Info, citat de News.ro.


Eroarea s-a produs in urma cu o saptamana. Agentul a vrut sa ii trimita un mesaj unui coleg din celula operationala si tehnica a SCRT, cu detalii despre cel filat: un islamist prozelit, care locuieste in Ile-de-France si se afla si sub supravegherea Directiei Generale de Securitate Interna.

Insa agentul a gresit destinatarul si a expediat sms-ul chiar la cel filat, noteaza M6 Info, citand surse din cadrul Ministerului francez de Interne.

Barbatul aflat sub supraveghere l-a sunat pe agent cateva minute mai tarziu pentru a-i spune cat de incompetent este, iar zilele urmatoare islamistul a avertizat mai multi interlocutori cu care a discutat la telefon ca sunt "ascultati".


4401 afisarice, numai noi
iodixit [utilizator], Sâmbătă, 14 octombrie 2017, 14:12
+4/6
sa facem timpenii? ca doar franta-i sora noastra mai mare! :-))
Aham
Jesuis.PasCharlie [utilizator], Sâmbătă, 14 octombrie 2017, 14:39
+4/8
Uite de aia nu intram in Schengen ,nu am reusit atatia ani sa egalam performantele tarilor vestice.
inca 4 comentarii comenteaza