Surse: Numele lui Bogdan Simion, directorul Sera Romania, propus pentru functia de Ministru al Muncii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Surse: Numele lui Bogdan Simion, directorul Sera Romania, propus pentru functia de Ministru al Muncii

de Red. Politic Vineri, 13 noiembrie 2015, 15:31
- a A+
Imagine
Premierul desemnat, Dacian Ciolos, i-ar fi propus lui Bogdan Simion, directorul Sera Romania, un ONG care sustine protectia copiilor si militeaza pentru respectarea drepturilor acestora, sa fie Ministru al Muncii in noul Guvern, potrivit unor surse Hotnews. Nu este clar daca Simion a acceptat propunerea de a face parte din echipa lui Ciolos, intrucat acesta nu a putut sa fie contactat de reporterii Hotnews pana la ora publicarii acestei stiri.


Bogdan Simion este directorul Fundatiei Sera Romania, un ONG care militeaza pentru respectarea drepturilor copiilor si protectia acestora, dar si al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil. Fundatia Sera Romania a contribuit si la infiintarea primei Banci de Os din Romania, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, scrie site-ul ONG-ului.

Bogdan Simion este si directorul executiv al Institutului pentru Dezvoltarea Copilului, care a fost creat prin asocierea dintre Consiliul Local al Primariei Sectorului 1, prin Directia Generala de Asistenta si Protectie, si Asociatia pentru Dezvoltarea Copilului.

Simion a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si are ca specializare Managementul Serviciilor Sanitare si Sociale, asa cum arata site-ul Institutului pentru Dezvoltarea Copilului.

Fundatia SERA a investit in deschiderea mai multor case de copii de tip familial in judetul Tulcea, potrivit Adevarul .


7961 de afisaricu asa cabinet...
Manish [anonim], Vineri, 13 noiembrie 2015, 15:49
+4/4
mare minune sa treaca de votul din parlament, si daca trece, nu poate rezista mai mult de 1-2 luni.

Auzi ungurul la sanatate. De-aia cereati 10% din PIB?
Eu o vreau pe clara PM
KostasP [utilizator], Vineri, 13 noiembrie 2015, 19:10
+4/4
E o fata buna.
inca 12 comentarii comenteaza