SONDAJ Mai puțini bani pentru servicii în propunerea de buget - ce credeți? - Hotnews Mobile
1 € 4,7748 1 USD 4,4026luni 17 feb 2020
Mda
Airwaves [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 15:52
+2/16
Fara doar si poate, un atentat direct la siguranta nationala, mai ales in actualul context regional. Evident, chestiunea e aruncata subtil. Se spune o poveste frumoasa, despre vitamine, copii si spitale.

Intr-un mod meschin, se pun, laolalta, copiii, serviciile si spitalele. Ce om fara suflet sa zica "nu dam dom'le banii la copii si spitale"? Pe asta mizeaza tatucul. Desigur, e vorba doar de fum si oglinzi. Stim cu totii cate parale s-au dat pana acum pe spitale si pe copii. Colectiv sa ne fie invatatura de minte! Cine mai pune botul la abureala astora, e prost de bubuie.
daca " serviciile" isi faceau treaba
Francisc 1 [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 16:25
+6/12
dragnea si gasca era de mult la puscarie , asa asistam la rafuieli pe banii nstri!
Este in mod cât se poate de clar
Rescator [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 17:14
+2/16
un atentat la siguranța națională comis de oamenii
Moscovei.Păcat că faptele grave de inaltă trădare
sunt ascunse opiniei publice de către Servicii.
cat costa?
Dedalus [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 19:02
+1/9
Nu e simpla iresponsabilitate. E la comanda.

Nu cred ca are vreo legatura cu penalii etc. Are o legatura clara cu destabilizarea si crearea unei zone pentrebile intr-o comunitate de informatii mai larga.

Actiunea e derulata pe doua fronturi:
- separarea serviciilor de populatie prin demonizarea lor
- crearea incertitudinii , sensibilizarea zonei ce sustine operatiile, prin ruperea legaturilor intre capitolele de buget alocate.

///

Nu are nicio legatura cu penalii, are cu zonele de conflict globale. Romania este vulnerabila din multe motive si ar fi cel putin stupid din partea serviciilor straine sa nu profite de asta.

Si nici nu costa prea mult asemenea actiuni.
serviciili
mihai.popescu [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 22:05
+2/4
Lasand deoparte lupta dintre ele si penal,mereu m-am intrebat de ce sunt atat de multe,cel extern se mai ocupa cu furtul tehnologiei ,de la parteneri acum?cele interne in afara de salarii uriase,iesire la pensie uriasa de tineri,ascultari ilegale si avantaje proprii in afaceri personale,fac ceva pozitiv si pt tara asta in care totul se fura si se destrama de 29 de ani?Care sunt efectele pozitive ale muncii lor?Daca ar fi dupa mine as lasa doar cateva sute care sa se ocupe cu vanarea spionilor.Atat!In rest..la munca adevarata!De ce toti politicienii se dau bine si sunt pupincuristii serviciilor?N-AR TREBUI SA AIBA TREABA CU POLITICA!
comenteaza
Cookie Settings