Estimările analiștilor financiar-bancari: Un curs euro de 4.72 lei (în ianuarie viitor), un ROBOR de 4.16% (în iulie 2019) și o rată a inflației de 4.66% (tot în iulie viitor) - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3072joi 17 oct 2019
increderea
vodatepes [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 13:20
+1/1
Acum ceva timp in urma guvernatorul BNR domnul Mugur Isarescu spunea ca la baza sistemului bancar sta INCREDEREA.Increderea deponentilor, a celor care au credite,a actionarilor bancilor in sistemul bancar. Domnilor care dati prognoze dvs nu va ganditi sa introduceti "virusi" NEINCRDERII" in sistem? S-au prin prognoze care nu au legatura cu realitate ci cu miscarile dvs de manipulare a pieti financiare urmariti doar profitul fara insa sa va ganditi ca INCREDEREA se pierde usor si se castiga greu. De ce euro trebuie sa ajunga la pragul indicat de dvs? De ce trebuie sa creasca roborul. Aveti grija ca populatia incepe sa nu mai aiba incredere in sistemul bancar.Stiu fff multi care isi tin bani acasa decat sa mai depuna la banci. Vedeti ca in ultimul timp unele banci s-au dus direct in cap. Vezi Bancpost care are destule tinichele. Eu am avut conturi la Bancpost si am renunatat la ei si bine am facut. INCREDEREA se castiga greu.
Daca de
Coco_papagal [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 9:19
0/0
azi nu mai trimiti euro in tara ci ii tii la tine in cont vei accelera procesul de devalorizare a leului. Peste 2 ani vei face mai multe in tara cu aceeasi bani decat vei face astazi!!! Fara bani din diaspora.
comenteaza
Cookie Settings