Raed Arafat, critic cu sinistrații care "aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă şi ei să nu facă nimic". "Am văzut bătrâni care îşi curăţau casele alături de pompieri şi tineri care stăteau şi se uitau" - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019
cei care sunt batrani
Mistrelutz [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 20:46
-1/9
sunt intradevar obisnuiti sa -si faca treaba singuri dar mai sunt si obisnuiti sa inghita tot de la autoritati.
Eu nu zic ca e normal sa nu te ajuti singur,referitor la cei tineri,ar trebui sa puna mana la treaba in casa lor cel putin dar mai bine va faceti voi treaba fara sa criticati..ca in situatia asta nu s-a ajuns din cauza lor..sunt diguri care asteapta intretinere sau consolidari de 15 ani si oamenii tot se plang la autoritati dar degeaba..
pariu ca..si dupa aceste viituri si inundatii nu se va face mare lucru ?pe d-l arafat cand il criticau oamenii de fata cu televiziunle si ii ziceau ca asteapta si trag semnale de alarma de 15 ani in legatura cu niste diguri le zicea domnu' ca na..el acum face interventii de urgenta sa ajute lumea..si...dupa aia vorbim restul..
PSDistii de unde credeti ca apar?
emil bobu [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 20:56
+8/10
Astia sunt oamenii, lenesi, prosti.
aceasta este populatia de asistati
Coco Whistle [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 21:00
+5/9
pe care o doreste psd ptr a seca resursele statului si a manipula voturile. din pacate noi vom ramine cu ei stimate domn in timp ce oameni valorosi si cu pasiune sint alungati din cauza relocarii resurselor in mod defectuos.
mister
zicsieu [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 21:08
+8/8
asta e rezultatul educatie psd. ei sunt cei care va sustin.
Babeni jud Valcea ...
DanDare [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 21:23
+6/8
...Primar : Stefan Bogdan PSD
Consiliul local : 7 PSD, 6 PNL, 2 ALDE ( deci e clar cine face regulile).
Am citit aici ca inundatiile astea se intampla in Babeni tot la 2 ani cu consecinte similare: pagube materiale semnificative si ma intreb, nu exista o solutie ? Un dig, o regularizare a cursului apei , sa nu se mai dea voie sa se construiasca in zona inundabila ?

Dar eu cred ca e mai de efect sa dai niste apa plata si paine la niste persoane disperate ca nu mai au nimic, decat sa construiesti un dig cand nu e nici o calamitate !
In plus toate achizitiile de alimente pentru sinistrati nu mai sunt verificate: se pot face fraude de la selectia furnizorilor , la pretul de achizitie pana la livrarea efectiva ... Pe cand o licitatie pentru o lucrare publica e mai greu de masluit ...

Si la final o intrebare pt dl Arafat: de ce pompierii trebuie sa curete case ???

Intra in atributiile lor ?
Ca am si eu un apartament de zugravit si poate imi trimiteti si mie niste baieti . Mentionez ca am fost inundat de vecinul de deasupra care si-a uitat geamul deschis la o ploaie torentiala si i-a intrat apa in casa care a ajuns si la mine .
degeaba latra Arafat
kkciosuldelahamangia [utilizator], Miercuri, 11 iulie 2018, 23:33
+2/4
legal si pt. o banala latrina intr-un catun izolat din varful unui deal, ai avea nevoie de o autorizare de la Bucuresti, statul Roman e prea tare centralizat.
aproape de zona centrala a orasului in care locuiesc, e un canal colector pt. reziduri, nu poate fi acoperit pt. ca autoritatile de la apele romane, nu sunt de acord. cu ceva timp in urma locuitorii unui sat de prin Moldova au fost nevoiti sa darame un pod construit de ei pt. ca nu aveau apropbare de la ,,centru''.
fara descentralizare vom ramane tot in urma fata de altii, unii fac alei asfaltate si in paduri pe cand la noi nu-s in stare sa asfalteze un drum intre doua sate, si mai vor dezvoltare si turism.
comenteaza