Tudorel Toader: Trebuie să discutăm despre echilibrul puterilor în stat / Exista o tentație a puterii de a se extinde - Hotnews Mobile
1 € 4,6830 1 USD 0,7588joi 17 ian 2019
exista o tentatiei a puterii de a se extinde
qwerasdf [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:00
+8/8
da, slugarele, ai dreptate... tu si cu comunistii tai de la PCR / PSD / ALDE aveti aceasta tentatie

nu va puteti abtine, e in sangele vostru
Ei discutii ...
Marionette [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:00
+6/6
Cu grupul mafiot organizat trebuie atentate tip IRA pana nu mai ramaneti unul, nu discutii...
are dreptate Tudorel
minos [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:01
+6/6
....o anumita putere are tendinta evident agresiva de a se extinde si aceasta este puterea executiva, adica guvernul. Dezechilibrul este produs chiar de acest ministru demn de epoca stalinista, papusa lui Master of Puppets, baronul von Teleorman, admirator al sultanului Erdogan, tarului Putin si regelui neincoronat al Regatului Ungariei(stiti ca regatul nu a fost abolit de jure in tara vecina si ca Republica Ungara este de fapt un Regat fara rege?)
Tudorel Toader vorbeste prostii,
Rahan5 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:29
+6/6
specifice unui Profesor Universitar care a obtinut rangul prin mita.
Tudorel:
,,Aici, problema este de fond. Este, până la urmă, o problemă de delimitare a puterilor statului"
Justitia face parte din Stat. Cum sa fie o problema delimitarea Puterilor Statului?. Delimitare fata de cine ? De prostia din capul lui Tudorel ?
De fapt este o problema de Nerespectare in Constitutia din 1991, a Separatiilor Puterilor in Stat.
Iliescu a facut multa gargara la Revolutie cu necesitatea separarii puterilor in Stat . Dar Iliescu a mers pe principiul : ,,Una zicem, alta facem !"
Parlamentul si Guvernul si Presedentia nu ar trebuii sa aiba dreptul sa intervina in numirea Judecatorilor si a Procurorilor.
Acestia ar trebuii sa fie numiti de 2 Adunari de Magistrati, Procurori si Judecatori alesi prin Alegeri Libere.
Nu scrie in programul de
Frank777 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:32
+7/7
guvernare.Deci nu aveti mandat. Ati fost alesi pentru ceva si faceti jmen cu altceva. Personal Tudorel nu a fost ales de nimeni pentru ca nu a participat la alegeri nefiind nici deputat nici senator nici altceva ales.
Mai Slugarel,tu te.....
gigiN [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:47
+6/6
...referi la dragnea,parsiv mic si scump ce esti !!!
incredibil teleormanezul
programatoru [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 15:10
+5/5
deci CCR ia o atitudine politica, la indemnul lui (de mare afiliat al comisiei de la venetia si aparator al statului de drept si mare cunoscator si prezicator al justitiei mondiale si nu mai zic CV_ul), ignorand total CSM, si acum vine cu treaba asta?
ceva da cu virgula .. deodata e preocupat? si mai vrea analiza CSM? DE CE? doar el le stie pe toate, ne-a spus in CV-ul lui ...

* desi s-a vazut la prezentarea apararii d-nei Kovesi ca el habar nu avea de legi cel putin de 2 ori .. si restul a fost o abureala

ca sa inchei .. si sa-l citez .. DORELE SA SPUI CA NU TII CU INFRACTORII ESTE "CONTRA EVIDENTEI"
Asta sa i-o spui lui Dragnea!
BEDE [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 15:14
+5/5
Tu, Dorele, asta sa i-o spui lui Dragnea daca nu ti-e teama ca zbori din postul de ministru.
Ce conteaza mai mult? Un post de ministru pentru inca doi ani, dar sa fii privit cu scarab de milioane de romani si sa nu mai prinzi alt post de acest gen vreodata? Sau sa pierzi postul si, cine stie, poate sa ajungi sa ai un oarece viitor in politica. Pentru ca Dragnea nu cred ca va mai putea rezita mult in frunte: nu este ca Putin sau Erdogan, iar Romania nu este nici ca rusia, nici ca Turcia.
de la injustitie pleaca tot raul in Romania!
MirceaIo [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 15:18
+2/2
Pai cum sa nu fii revoltat cand: legea se aplica diferentiat, multi au venituri colosale nemeritate, hotii sunt considerati eroi idolii nostrii, politisti cu diferite carente de comportament sunt acoperiti si mentinuti in functie. E clar ca sociatea romaneasca e dezbinata datorita nedreptatilor!!! Tudorel nu uita echilibru asta e justitia. Nu il mai lasa pe Dragnea in libertate. A furtat tot judetul Teleorman!!!
comenteaza