Cristina Tarcea: Orice decizie judecătorească trebuie respectată, inclusiv deciziile Curţii Constituţionale - Hotnews Mobile
1 € 4,6830 1 USD 0,7588joi 17 ian 2019
eu m-am saturat de placa asta
liviu_ [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 12:27
+1/5
ATUNCI PARLAMENTUL D C NU A RESPECTAT DECIZIA CCR?!?!?!?!?!

de asemenea d c parlamentul si pesedeii ataca necontenit deciziile ?!
Pina la un punct e corect
bogdan1477 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 12:35
0/6
Da' ce te faci cind CCR decide ca procurorii intra in subordinea ministrului justitiei? Adica procuratura devine instrument de guvernare a PSD? Accepti fara sa cricnesti?

Dar daca miine CCR decide ca trupele NATO n-au ce cauta pe teritoriul tarii, sau ca apartenenta la UE stirbeste suveranitatea nationala? Sau ca fetele tre sa treaca prin patul lui Dragnea inainte de maritis? Acceptam orbeste pe motiv ca e hotarire de instanta?
Pai cam asa e
rcb [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:30
-2/2
Procurorii SUNT in subordinea ministerului justitiei. Reprezinta forta de represiune a statului.

Peste tot, nu la noi. Si la noi, dintotdeauna.

Procuratura e mereu politica. De-asta e important ca judecatorii sa fie independenti si sa se termine cu confuzia procuror = magistrat si judecator = magistrat. Judecatorul si procurorul apartin unor puteri diferite, judecatorul celei judecatoresti si procurorul celei executive.

"Independenta justitiei" este o gogomanie. Independenta este doar puterea judecatoreasca.
What?!?
bogdan1477 [utilizator], Vineri, 15 iunie 2018, 15:03
0/0
Pai daca e cum zici tu, procurorul in subordinea ministrului, ce sanse crezi ca sunt ca un functionar corupt din partidul de guvernamant sa fie anchetat pentru coruptie? Poti sa ai tu cei mai impartiali judecatori, daca nu e cine sa cerceteze eventualele fapte penale, tot timpul partidul aflat la putere poate fura fara probleme.

Judecatorii independenti sunt necesari pentru procesele civile, care nu implica procurori.

In procesele penale, daca procurorul e subordonatul ministrului justitiei, e clar ca nu va indrazni sa cerceteze prieteni ai partidului. Si mai ales in tara unde politicienii fura tot, ce spui tu nu face decit sa se revina la legea bunului plac de dinainte de 2004, cind PNA-ul lui Amarie furarea precupetele prin piata sa le caute de factura la zarzavaturi.
Ne parasesc toti
salvatore [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 12:35
-1/3
Iohane, ce ne facem tata? Tot in ambasade trebuie sa gasim sprijin, romanii in mare-mare majoritate nu ne mai vor, acum nici unii procurori si judecatori, e grav!
Ce vorbesti?
Frank777 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 12:46
+1/5
Cunosc un caz care are o decizie judecatoreasca din 2003 cu obligatia de a face. Nu se respecta hotararea si nici un executor judecatoresc nu a putut sa o puna in aplicare.L-au reclamat in penal pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti si parchetul a inchis dosarul ca fapta nu exista. Deci ce tot vorbeste? Nu se executa hotararile in civil pentru ca exista mafia executorilor judecatoresti,o alta anomalie a sistemului judiciar din Romania, care iti iau bani sa puna in aplicare hotararea si fac blat cu celkalalt si iau bani si de la el si apoi nu se executa nimic. Parchetul/politia face la fel si nimeni nu poate pune in aplicare o hotatare judecatoreasca.Sunt sute de cazuri.Ce face CSM? Doar cand se ia cineva de ei atunci iau pozitie.
dar de referendumuri
tenere [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 12:50
+3/5
nu spune nimeni o vorba? e unul validat de aproape 10 ani si cucu

apropo nenea johanis, daca vrei sa mai faci unul nu crezi ca ar fi elegant sa te lupti sa fie aplicat penultimul?
Da, doamna, dar asta nu se aplica lui Johann,
xrogo [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:26
-1/3
nu l-ati auzit, el si Ludovic al XiV-lea se identifica cu statul, lui , fiind o persoana speciala nu-i suna asta!
Doamna Tarcea ,
A310 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:34
+1/3
in conformitate cu pozitia lui johannis , nu pot accepta sa ma supun unei hotariari judecatoresti , decat dupa ce o citesc si sa o si inteleg , fara a avea o perioada de timp pentru aceasta . Asa ca atentie ce hotarari dau judecatorii .
comenteaza