Claudiu Manda: Audierea lui Coldea nu a vizat prezenta unor politicieni la evenimentele SRI si nici relatia cu presa - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018
Se Apropie Porcu de Hamster
un domn [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 20:30
+2/2
Atunci mirosuri...
asa Gogule,
nesuferitu [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 20:35
+2/2
poarta-te cu manusi sa nu-l bage asta in k k t pe Dracnea al tau. da' poate il duce mintea pe Coldea sa-l ''dea in fapt'' pe infractor si sa va rupeti gatul cu to(n)tii!
Mda
Ion_RoaitaDA [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 21:11
0/2
Am trecut recent pe langa sediul Ministerului Transporturilor din B. O chestie uriasa, care ruvalizeaza cel putin cu `Castelul` lui Kafka, asta e primul gand cand am luat contact cu acea monstruozitate. Oamenii din tara asta adica din Ro platesc taxa de drum care nu se vede nicaieri, si aceiasi maimutoi ar trebui sa se sesizeze.
Am vorbit cu un sofer de la Delta si l-am intrebat cum e cu drumurile facute de DELTA ACM. Nimeni nu are curaj sa verifice ce grosime au straturile de material din drumurile noastre, ca nu vor sa moara cu zile.
Ai ceva de auzit bai Manta? Am avut ocazia sa te pun la punct de multe ori in CS papagalule, dar acum ma caiesc ca nu am facut-o, acum faci pe nebunul in SRI, rahat bolsevic.
bineinteles bai Mandala...
Foxcrawl.com [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 21:52
+2/2
....ca discutiile nu au vizat prezenta la evenimentele SRI a lui Liviu Dragnea sau a altor politicieni. Ca daca incepea sa spuna tot Coldea, cred ca trebuia sa va semnati condamnarea. Asa ca o dati cotita acum cu abureli de securitate nationala. Va faceti de kkt cu comisia aia.
Asadar CSAT
Inapasevedeinvers [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 8:00
+1/1
Este tot o componenta din statul paralel.
In CSAT coruptia a fost declarata ca amenintare la securitatea nationala. Deci, iata cum nu mai e nevoie de pretext pentru urmarirea coruptilor (care intamplator sunt oamenii politici aia buni) zice d-l Manda care este pe aproape de a-si da singur cu tesla in ... genunchi.

Pai care mai e statul ne-paralel?
comenteaza