Cine este Gina Haspel, prima femeie care va conduce CIA: Responsabila pentru actiuni clandestine in inchisori secrete, acuzat ca a folosit simularea inecului ca tehnica de interogatoriu - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018
Huo, neomarxiştii!!
anton_carpati [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 18:27
+20/38
Ce vreţi acuma? Să distrugem valorile creştine ale civilizaţiei apusene numind în funcţii de responsabilitate persoane care chiar le respectă?!
Crezi ca reprezinti
Bogdan_100 [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 8:37
+5/7
"valorile crestine ale civilizatiei apusene"? Mai curand o gandire primitiv rudimentara contrara valorilor de respect al fiintei umane, empatie, egalitate, justitie corecta ce definesc civilizatia apuseana si crestinismul!
Reciteşte.
anton_carpati [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 15:01
+1/5
procesează, aşteaptă măcar un minut înainte să scrii un comentariu.
interesanta mutarea.
g01an [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 18:41
+6/14
totusi ma surprinde demiterea lui Tillerson, nu puteau gasi pe cineva mai reprezentativ pentru politica externa decat un tip ca el. si acum vom avea un om al serviciilor in fruntea diplomatiei americane, cel putin dubios, dar poate va actiona mai ferm in ce priveste problema ruseasca, avand expertiza si informatiile necesare... vedem. sa speram ca nu vor ignora relatiile bilaterale cu aliatii, concentrandu-se doar pe zonele problematice.
Chiar crezi ca Trump
tordz [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 19:01
+8/16
ar numi in postul de secretar de stat pe cineva care ar actiona impotriva Rusiei cand el de un an de zile ii scuza pe rusi si isi ataca agentiile de informatii ?

P.S Tillerson a zis ca Rusia s-a implicat in alegeri, a mai zis ca Rusia e implicata in asasinarea din UK. Dupa care a fost pus pe liber.
Un spion tortionar in fruntea CIA
sucar [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 18:42
+16/46
un personaj pe placul lui Trump.
da ce sa zic
Motanul_incaltat [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 20:41
-6/24
Ni se umple de lacrimi gandindu-ne la suferinta criminalilor islamistilor care au fost chinuiti in inchisorile CIA.
Pacat nu putem trimite cate un Iliescu sau Visinescu la cate o sesiune de curentat si smuls unghii!
da,
baronul stanganbuch [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 10:16
-6/8
bietii teroristi coreligionari ai lui obamba...
Ana Pauker
Spiky [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 12:35
+5/7
Versiunea SUA....
Cucoana asta e dintr-un aliaj special
YorkshireTerrier [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 18:45
-12/44
Nu vedem prea des asemenea CV-uri.
Progresistii ar trebui sa topaie de fericire pentru ca e prima femeie sef la CIA, dar ce sa vezi, lor nu le place ca si-a aparat tara cu prea multa determinare.
Cica ar fi pus la murat niste teroristi. Si ce daca?

Se pare Barry, pe care il mai cheama si Hussein, de fapt tine cu ursul... Cine are interes sa arunce cu rahat in CIA? Toti dusmanii externi ai SUA (sunt multi) dar si idiotii utili din interiorul tarii. In plus, ce sa vezi, si fostul prezident vrea sa faca acelasi lucru. Hmm... oare de ce?
Si rusii cand ucid
tordz [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 18:56
+6/20
zic la fel, ca isi apara tara cu multa determinare. Cand recurgi la mijloace inumane de interogare, atunci ce anume te mai diferentiaza fata de teroristii care procedeaza la fel ? Ce diferenta mai exista intre aparatorii valorilor democratice si cei care le incalca brutal cand si unii si altii procedeaza in mod similar ?

P.S Cine are interes sa arunce cu rahat in CIA ? Intreaba-l pe Trump care de 1 an de zile isi ataca propriile servicii de informatii pentru ca au spus ca rusii s-au implicat in alegeri de partea sa. Si in paralel il crede pe criminalul Putin care i-a spus candid ca Rusia nu s-a implicat in alegeri.
Simplu
Reticentul [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 20:17
-6/18
Sub numele derutant de progresism, Omul mai avea putin si ridica neomarxismul la rang de politica americana declarata de stat. Paradoxul e ca pe noi Rusia ne-a indopat cu marxism-leninism, iar pe americani i-a salvat de la neomarxism (tot un drac), daca amestecul in alegeri este real, cum se spune.
Noaptea mintii
viorel.petrescu [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 11:24
+3/7
sa spui ca ingerinta rusesca in alegeri i-a salvat pe americani de la "neomarxism". A echivala progresismul cu neomarxismul e la fel de idiot cu a echivala conservatorismul cu fascismul.
Raspunsul este evident DA
Reticentul [utilizator], Vineri, 16 martie 2018, 21:38
+1/1
Cauta pe Google, tatal si mamal tuturor prostilor.
Aliaj special, Hm..
justin puscasu [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 11:40
+5/5
Calaii au aparut dintr-o necesitate sociala: cineva trebuia sa faca si treaba asta spurcata. Si da, e nevoie de oameni facuti dintr-un aliaj special pentru job-ul asta.
Totusi, istoria a demonstrat intr-un mod dureros (vezi Stalin, Beria, Mao, Pol Pot si multi altii) ca nu e bine sa promovezi acesti oameni in posturi importante.
Hitler, de unul singur, poate nu ar fi avut asa un succes sa dea foc lumii, daca simultan nu ar fi aparut o intreaga pleiada de personaje similare: Stalin, Musolini, Franco, Mao si multi altii.
Acum, il avem pe Trump la butoane, dar in jurul lui isi fac aparitia o gramada de nebuni la fel de periculosi: Putin, Erdogan, Kim, etc.
In curand se va atinge o masa critica de nebuni, care se inconjoara cu astfel de calai calificati. Si atunci Angela Merkel va prelua rolul ridicol al lui Chamberlain si nu se va mai putea face nimic.
"A pus la murat niste terorişti. Şi ce dacă?"
anton_carpati [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 15:29
+3/5
D'apăi chiar aşa. Şi ce dacă unii dintre "teroriştii" ăia s-au dovedit a fi simpli oameni maro cu barbă care nu prea aveau nici o legătură cu terorismul? Ce dacă iei astfel de oameni de pe stradă şi îi faci dispăruţi în temniţe secrete vreme de mai mulţi ani după care poate îi vezi din nou pe stradă fără un ochi, şchiopătând şi cu mintea ceva mai înceţoşată?? Ăsta este un preţ firesc care trebuie plătit - e ok să trăim într-o lume a groazei atâta timp cât nu trăim într-o lume a terorii, nu?
Gina
zizin [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 19:03
+6/18
Gina Pistol err.. Haspel, noul director al CIA, a avut un rol important în programul de tortură și în ”acoperirea” ilegală a acestuia. Numele ei a figurat pe ordinul top secret care cerea distrugerea înregistrărilor ca să nu fie văzute de Congres. Incredibil.

https://www.nytimes.com/2017/02/02/us/politics/cia-deputy-director-gina-haspel-torture-thailand.html
CIA revine la practicile sumbre
seby19 [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 19:23
+6/22
din vremea lui Bush, care au facut tandari imaginea SUA in lume.
Tehnicile de interogare folosite de CIA
canavaro [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 10:10
+4/12
sub supravegherea acestei doamne au fost dovedite ca fiind ineficiente si au dus deseori la piste false. Omul cand e torturat spune orice ca sa scape. Pacat ca acesti oameni incompetenti sunt recompensati politic. Dar nu mira pe nimeni avand in vedere cine conduce SUA.
bleahhh
albastru de Romania [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 13:13
-3/5
citind atata bullshit PC, mai ca ii dau dreptate lui dracnea cu spalarea pe cap sorosista
Corect!
anton_carpati [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 15:21
+1/5
Descreieraţii ăştia progresişti au luat acum în vizor bogata tradiţie a torturii!! Ce-ar spune acuma personaje ilustre din istoria Europei precum Procust, Nero şi Torquemada?? Care ar fi reacţia acelor figuri exemplare care au ajuns să fie permanent asociate cu instrumentul pe care şi-au dat duhul în chinuri? Ce-ar spune Iisus şi Sf Petru şi Sf Andrei şi Sf Bartolomeu, ce-ar spune Gheorghe Doja sau Giordano Bruno, ce-ar spune ei când ar vedea cum aceste elemente infecte neomarxist sorosite atacă acele practici tradiţionale care au făcut din sacrificiul lor un act memorabil prin dimensiunile sale groteşti?!! Probabil că ar spune "AAAAAAAAAAAAAAUUU!!! VĂ ROG, NU MĂ MAI TORTURAŢI" cu aceste acte persecutorii la adresa culturii apusene!
comenteaza